Customer service
Categories
Bracelets Chains Anklets Charms Rings Earrings Gift for > Moments Collections Tips and advice SALE Customer service BlogAbout us
Cart
 • You have no items in your shopping cart...
 • Livechat
  25/01/2024

  Medaillon ketting: Het perfecte Valentijnscadeau

  Medaillon kettingen zijn als schatkistjes om je nek, gevuld met persoonlijke herinneringen en kostbare momenten. Deze unieke sieraden hebben de kracht om verhalen te vertellen, liefde te tonen en herinneringen levend te houden. Plaats een foto van je geliefde of je gezin in een van de schitterende medaillons. Zo draag je jouw dierbare altijd bij je. In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over medaillon kettingen.

  Ketting medaillon wings

  Medaillon ketting met foto

  Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom leggen we graag die liefdevolle herinnering aan die ene persoon of dat bijzondere moment vast in een medaillon. Hoewel het aan de buitenkant een subtiel sieraad lijkt, onthult de binnenzijde een waardevol verhaal.

  Een medaillon ketting met een foto is een draagbaar sieraad vol geluk. Een sieraad met emotie en betekenis. Bij KAYA Sieraden vind je medaillons in verschillende stijlen. Ga jij voor de klassieke medaillon of voor eentje met een vintage uitstraling? 

  De meeste medaillons zijn subtiel van formaat. Dit betekent dat ook de foto die jij in het medaillon wil laten plaatsen niet groot zal uitvallen. Als je jouw favoriete foto kiest, let er dan op dat de foto van goede kwaliteit is. Een wazige afbeelding ziet er namelijk niet zo mooi uit in het medaillon.

  Heb jij al een mooie foto van je geliefde, familie of huisdier op het oog die je in een medaillon wilt laten plaatsen?

  Ketting medaillon met foto

  Laten we samen iets bijzonders creëren! Kies jouw favoriete ketting met medaillon en upload een foto die voor jou veel betekent. Wij zullen deze met liefde en zorg in het medaillon plaatsen.

  Medaillon ketting met gravure

  Naast de foto kan je het medaillon ook op een andere manier personaliseren. Je kan namelijk een gravure op het medaillon laten graveren. Plaats een naam of een betekenisvolle datum op het medaillon. Ontdek ook de optie om een geboortebloem op een medaillon ketting te graveren. Geboortebloemen die geïnspireerd zijn op de geboortemaanden. Heeft het idee van graveren je geïnspireerd? 

  Ontdek dan de talloze mogelijkheden met onze gegraveerde kettingen!

  Medaillon ketting rond met geboortebloem

  Medaillon ketting cadeau geven

  Het geven van een medaillon ketting als cadeau kan heel bijzonder zijn en veel voor iemand betekenen. Het is meer dan alleen een sieraad: het is een klein schatkistje van herinneringen en emoties. Deze ketting heeft de kracht om geliefden dichterbij te brengen, ook al zijn ze ver weg. Het is een cadeau dat met liefde is gekozen. Een perfect cadeau om te geven aan je geliefde!

  Auteur: Tanja Rakhou is eigenaar van KAYA Sieraden. Dé sieraden webshop voor gepersonaliseerde sieraden voor een scherpe prijs en degelijke kwaliteit.

  Comments
  Be the first to comment...
  Leave a comment
  Customer service
  Categories
  Bracelets Chains Anklets Charms Rings Earrings Gift for > Moments Collections Tips and advice SALE Customer service BlogAbout us
  Cart
 • You have no items in your shopping cart...