Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Een liefdevol Valentijnscadeautje

Verras hem of haar dit jaar met een blijvend valentijnscadeautje. Geen bosje bloemen of doosje chocola, maar een uniek en persoonlijk sieraad. Vraag je crush jouw Valentijn te zijn met een persoonlijk sieraad van KAYA. Dankzij een gratis gravure maak je het sieraad helemaal eigen en vertel je hem of haar hoeveel je van ze houdt. Niet verliefd? Een liefdevol presentje voor je lieve moeder, je altijd behulpzame beste vader of je allerbeste vriendin mag natuurlijk ook. Want KAYA’s valentijncollectie is er voor iedereen; voor hem & haar. Ieder sieraad wordt met liefde gemaakt, mooi verpakt & snel geleverd. 

Een blijvend Valentijnscadeau voor hem & haar

Jouw valentijn verdient het allerbeste. Een chocolaatje of een bosje bloemen, dat zijn lieve gebaren, maar ze zullen ook weer verdwijnen. Met een waardevol sieraad zeg je pas echt; mijn liefde voor jou zal nooit vergaan, dit is een blijvend cadeau. De sieraden van KAYA zijn gemaakt van door en door .925 sterling zilver of roestvrij staal, waardoor ze altijd mooi blijven. Bekijk snel onze Valentijn Collectie & personaliseer je favoriete sieraad!

KAYA's valentijn sieraden collectie

Vind je het moeilijk een passend sieraad te kiezen? Wij helpen je op weg! Op deze Valentijn sieraden pagina laten we je onze Valentijn toppers zien! Simpel & subtiel, maar ieder met een eigen verhaal. Een lief woordje of een handgeschreven tekst graveren we voor je op het sieraad, persoonlijker wordt het niet. 

Spread the love!

Geslaagd?! We horen natuurlijk graag hoe jouw lovestory afloopt. Je moeder in tranen van blijdschap? Je geheime liefde blijkt ook onwijs fan van jou? Hij is ontzettend blij met zijn nieuwe armband? Laat het ons weten! Deel je happy love foto’s met ons via Instagram & tag ons @kayasieraden