Hartveroverende valantijns sieraden, het mooiste Valentijnscadeau

valentijn sieraden

Verras haar met een prachtig sieraad op 14 februari


Valentijnsdag wordt steeds populairder. Een lieve kaart, een diner bij kaarslicht of, als je echt punten wil scoren, een mooi sieraad cadeau geven. Juist op een bijzonder moment een speciaal sieraad geven, dat vindt elke vrouw leuk. Daarom heeft KAYA de bestsellers uit haar collectie samengeteld. Stuk voor stuk met liefde gemaakt, mooi verpakt en snel geleverd. Zo zit je altijd goed voor Valentijn!

Bekend van: Happinez, Libelle, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Gemaakt van door-en-door echt zilver

Op 14 februari is het alweer zover: Valentijndsdag. De dag dat je de liefde van je leven laat zien hoeveel je van haar houdt. Misschien verwacht ze niks, of zijn de verwachtingen juist hoog. Hoe verras je haar beter door een beeldschoon Valentijnsieraad uit de collectie van KAYA? Wat denk je van de breekhartjes (een voor haar en een voor hem), of een sieraad met daarin een mooie spreuk of liedevolle zin. Dit is vast een schot in de roos, speciaal uitgezocht voor jouw valentijn!

De bestsellers voor Valentijn op een rijtje, zo zit je altijd goed!

Sieraden met een persoonlijke boodschap verkoopt KAYA al jarenlang, we weten dus aardig goed wat in de smaak valt bij onze klanten. Daarom hebben we dit jaar voor jou alleen de allermooiste Valentijn sieraden op een rijtje gezet. Stuk voor stuk luxe verpakt, zo zit je altijd goed.

Valentijns sieraad, een blijvend cadeau

Een Valentijns sieraad is voor iedere vrouw een prachtig geschenk. Een blijvend cadeau dat haar zal herinneren aan een speciale dag. Verras haar met Valentijdsdag met een prachtig sieraad!