Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Jouw liefdesverhaal in een sieraad

Valentijnsdag alleen voor lovebirds? Echt niet! Bij KAYA Sieraden wordt iedereen op 14 februari in het zonnetje gezet. We vieren de liefde & dat betekent dat jij iedereen die je lief is, mag verwennen. Een prachtig sieraad voor je lieve moeder, je altijd behulpzame beste vriendin of de papa van je kids. KAYA’s valentijncollectie; voor hem & haar. Ieder sieraad met liefde gemaakt, mooi verpakt & snel geleverd. De 14% valentijnskorting wordt toegepast als je in het winkelwagentje code VT14 invult. Deze code is geldig t/m 14 februari.

Een blijvend Valentijnscadeau voor hem & haar

Jouw valentijn verdient het allerbeste. Een chocolaatje of een bosje bloemen, dat zijn lieve gebaren, maar ze zullen ook weer verdwijnen. Met een waardevol sieraad zeg je pas echt; mijn liefde voor jou zal nooit vergaan, dit is een blijvend cadeau. De sieraden van KAYA zijn gemaakt van door en door .925 sterling zilver, waardoor ze altijd mooi blijven. Bekijk snel onze Valentijn Collectie & personaliseer!

KAYA's valentijn sieraden collectie

Vind je het moeilijk een passend sieraad te kiezen? Wij helpen je op weg! Op deze Valentijn sieraden pagina laten we je onze Valentijn toppers zien! Simpel & subtiel, maar ieder met een eigen verhaal. Een lief woordje of een handgeschreven tekst graveren we voor je op het sieraad, persoonlijker wordt het niet.

Spread the love!

Geslaagd?! We horen natuurlijk graag hoe jouw lovestory afloopt. Je moeder in tranen van blijdschap? Je geheime liefde blijkt ook onwijs fan van jou? Hij is ontzettend blij met zijn nieuwe armband? Laat het ons weten! Deel je happy love foto’s met ons via Instagram & tag ons @kayasieraden