• Gratis & Snelle Verzenden
  • Klantcijfer 9,5
Livechat
19/08/2021

Back to School - Sieraden

Het is alweer bijna zover, de kids en tieners gaan weer naar school en daar willen zij er natuurlijk op en top uitzien. Een nieuwe agenda, tof kaftpapier en de meest handige schoolspullen zitten vast in de tas. Nu is het tijd om de outfit op te fleuren met een aantal prachtige sieraden. KAYA’s back to school sieraden tips lees je hier!

1. Vakantiebandjes
Zijn jullie deze zomer lekker op vakantie geweest? Je bent er vast een hoop kraampjes met souvenirs tegen gekomen. Veelal zien we Ibiziaanse arm- en enkelbandjes bij deze kraampjes terug, en wij zijn fan! Een leuk aandenken aan die gezellige vakantie met het gezin, of je dochter draagt deze als vriendinnenbandje met haar camping BFF. Deze vakantiesieraden geven een heerlijk zomers gevoel tijdens een dag in de schoolbanken.

2. Horloge
Stijlvol én praktisch, een horloge op school is altijd handig. Zo ziet jouw kind er super trendy uit, én komt hij of zij nooit meer te laat. Wist je dat er ook speciale horloges voor kids worden gemaakt? Wat zullen ze deze met trots dragen. En stiekem tellen ze op school de uren af tot ze weer vrij zijn.

3. KAYA Sieraden
Dé allerleukste tip is natuurlijk: KAYA Sieraden als summer memory. Denk bijvoorbeeld aan onze zonnige Bali Collectie of aan een set kinderoorbellen in de vorm van ijsjes, dolfijnen en vlinders. Nóg een stapje verder gaan? Wat dacht je van een uniek sieraad met eigen gravure. Zo kun je bij KAYA bangles met coördinaten bestellen, zodat jij jouw nieuwe favoriete bestemming nooit meer vergeet, gaaf!

Comments
Be the first to comment...
Leave a comment
Customer service
Categories
Present for > Bracelets Chains beads (silver) Rings Earrings Jewelry ★ Sale ★ Customer service BlogAbout us
Cart
  • You have no items in your shopping cart...