Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Zilveren 3 generatie armbanden ‘you & me forever'

Artikelnummer: k976
€69,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

De liefde tussen generaties is forever! Laat dit tot uiting komen met deze ware pronkstukjes: Glinsterende ivoorwitte pareltjes, Swarovski kristallen en een lief bedeltje met twee verstrengelde hartjes. Symbolisch voor jullie band.

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Je ontvangt 3 armbandjes; 1 kinderarmbandje en 2 damesarmbanden (op de foto alleen moeder-dochter afgebeeld).
♥ Gemaakt van uitsluitend (.925) Sterling Zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥ Met zilver verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje.
♥ AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Aan beide zijkanten zijn twee Swarovski kristallen geregen, omsloten door 2 zilveren balletjes, voor een speels effect.
♥ Luxe verpakt in een 3 zijden sieradenbuildeltjes, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend). 

♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.
Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.