Filters
Materiaal
Categorie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

unicorn oorbellen

Unicorn oorbellen, écht zilver! 

Welk meisje houdt er niet van zilveren unicorn oorbelletjes, knopjes of zilveren creolen! Ben je op zoek naar een lief cadeautje voor je kleine meid of misschien wel voor het partijtje van haar BFF? Met meer dan 20 soorten eenhoorn oorbellen zilver slaag je sowieso. Extra leuk: maak je setje compleet met een Unicorn ketting, ring of armband. Alle oorbellen van KAYA Sieraden zijn écht zilver en afgewerkt met een rhodium laagje, zo blijven de oorbellen voor je kind prachtig.  

Geef unicorn oorbellen zilver cadeau!

Zoek je een mooi en lief cadeautje voor het buurmeisje, kinderpartijtje, nichtje of je eigen dochter? Gevonden! Bij KAYA Sieraden heb je ruime keus aan zilveren unicorn oorbellen. Wij verpakken de oorbellen eenhoorn in een mooi roze sieradendoosje, klaar om zo cadeau te geven. Koop je meerdere kinderoorbellen? Geen probleem, ieder setje gaat in een apart doosje. Wel zo makkelijk als je ze aan verschillende kinderen cadeau wil geven. En wist je dat je bij aankoop van 3 paar oorbellen een extra setje unicorn oorbellen cadeau krijgt? Zie je al haar blije gezicht als ze het roze doosje openmaakt met daarin prachtige zilveren oorbelletjes? Alle KAYA zilveren kinderoorbellen zijn van .925 sterling zilver en voorzien van het zilver-keurmerk.   

Eenhoorn oorbellen voor een kind, dus van uitstekende kwaliteit 

Eenhoorn oorbellen zijn een dierbaar cadeautje voor de jarige. Het is dus belangrijk dat ze nog jaren mee kunnen gaan. Al onze zilveren kinderoorbellen selecteren we stuk voor stuk zodat ze voldoen aan de kwaliteit die je van KAYA gewend bent: extra stevig en natuurlijk van .925 zilver. Slijtvast en met een perfect passend achterkantje. Zo weet je zeker dat ze van haar zilveren eenhoorn oorbellen nog jaren plezier heeft. En wist je dat alle oorbellen van KAYA Sieraden zijn afgewerkt met een rhodium laagje? Nog zo'n extraatje waardoor oorbellen voor je kind prachtig zullen blijven.  

Unicorn ketting, ring of armband: maak je set compleet 

Ja je leest het goed. We hebben nog veel meer kindersieraden. Je vindt ook unicorn kettingen, ringen en armbanden in onze collectie om je outfit helemaal af te maken! De eenhoorn oorbellen van KAYA Sieraden zijn van het hoogste gehalte zilver gemaakt. In iedere oorbel én achterkantje staat .925 wat betekent dat deze gemaakt is van het hoogste gehalte zilver. Zo weet je zeker dat je voor altijd mooie glimmende oorbellen hebt. Zijn ze wat dof geworden? We leveren altijd een zilverpoetsdoekje mee, zodat je zelf de oorbellen kunt oppoetsen. Zo houd je ze voor altijd mooi!