Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Dames armband

Een bijzonder Eid cadeau voor een vrouw? Shop een sieraad voor de Eid al-Fitr!

Al gedurende de Ramadan ben jij op zoek naar een passend Eid cadeau voor je vrouw. Onze tip? Verwen de liefste dame in jouw omgeving met een schitterend dames sieraad. Tijdens de Eid aan het einde van de vastenmaand genieten jullie samen met vrienden en familie van een gezellige dag met veel lekker eten. Wanneer het tijd is om elkaar te verrassen met mooie Eid cadeaus, haal jij het luxe KAYA Sieraden geschenkdoosje tevoorschijn. Iedere dame is gek op sieraden, zeker nu wanneer jij zichtbaar veel tijd en aandacht aan het uitzoeken en samenstellen ervan hebt besteed. De gepersonaliseerde ketting, armband of ring die je voor haar hebt uitgekozen laat haar dan ook direct stralen. Dan ziet ze de persoonlijke Arabische tekst die jij op het juweel hebt laten graveren, prachtig vindt ze het! Dit unieke juweel staat symboliseert de liefdevolle band die jullie met elkaar hebben. Steeds wanneer ze het sieraad draagt, verschijnt er een lach op haar gezicht. 

Suikerfeest cadeau voor drie vrouwelijke generaties

De feestelijke viering van het Suikerfeest draait natuurlijk vooral om samenkomen met vrienden en familie. Je viert dat je samen een bijzondere spirituele ervaring hebt mogen doormaken en je voelt veel liefde voor elkaar. Dit is een mooi moment om de bijzondere band tussen oma, moeder en (klein)dochter vast te leggen. Als trotse vader of opa waardeer je deze lieve dames enorm, je laat ze graag weten hoe trots je op ze bent. Je verrast ze daarom alledrie met een persoonlijk sieraad, dat de verbintenis tussen de drie vrouwen symboliseert. Denk bijvoorbeeld aan een luxe set oma, moeder en dochter armbanden met een Arabische tekst erop gegraveerd. Of geef 3 unieke kettinkjes cadeau, zodat de vrouwen elkaar altijd op het hart dragen. Een prachtig gebaar en zo laat jij in één klap drie bijzonder sterke vrouwen stralen.

Hét gepersonaliseerde islamitische cadeau voor vrouwen

Bij KAYA geloven we sterk in het verhaal achter een juweel. Een mooi accessoire maakt je outfit compleet, maar het persoonlijke verhaal dat bij dit sieraad hoort maakt het pas echt waardevol. In onze sieraden webshop laat je daarom ieder islamitisch cadeau voor mannen en vrouwen naar wens personaliseren. Van het toevoegen van symbolische bedels en geboortestenen tot het plaatsen van een gravure of handgeschreven tekst. Jij geeft je wensen door en wij gaan meteen met liefde voor je aan de slag. Zo is ieder sieraad uniek en ben jij er zeker van dat niemand anders dit juweel ook zo draagt. Bovendien werken we enkel met de mooiste materialen, zodat het sieraad een leven lang mooi blijft. Kies bijvoorbeeld uit .925 sterling zilver, 14 karaat goud verguld of stevig stainless steel, ook de klassieke parelketting is een geweldige keuze. Neem een stiekem kijkje in haar sieradenkistje en je ontdekt vanzelf wat het beste bij haar past. Door het sieraad met veel zorg en aandacht te personaliseren, scoor jij zeker weten punten deze Eid.