Jongens armband en andere sieraden, voor stoere boys!

jongens sieraden

Jongens armband, van extra stoere materialen

Jongens houden van stoer, van grovere materialen (geweven armbandjes) of zwarte kleuren (onyxsteentjes). Waar je voor meisjes al goed moet zoeken naar mooie armbandjes, voor jongens is er écht bijna niks te vinden. Mijn eigen zoon Daan (7) heeft me geholpen met het samenstellen van de collectie jongensarmbandjes en zilveren sporthangers, voor kleine voetballers, basketballers of zwemmers.
 
Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama
Pagina 1 van 2

Jongens armband, extra sterk natuurlijk

De collectie jongenssieraden van KAYA kan wel tegen een stootje. Mijn eigen zoon Daan draagt vaak een armbandje, gaat er mee zwemmen, naar de speeltuin, en meer echte jongens dingen Alleen als het door deze test komt, zetten de we jongenssieraden online. Zo weten we zeker dat onze jongens armbandjes en kettingen wel tegen een stootje kunnen.

Zilveren sporthangers, voor kleine voetballers en hockey sterren

Heb jij al een voetbal sporthanger, hockey sporthanger of dart hanger? wil je laten zien wat je favoriete sport is? Bestel dan een van deze unieke zilveren sporthangers van KAYA! Op onze zilveren sporthanger staat namelijk niet alleen een sportafbeelding, we zetten er ook jouw naam en jouw sportclub op! Daarmee heb jij je unieke, persoonlijke sporthanger. Heb je liever een sporthanger zonder sportclub? Ook dat kan! Dan plaatsen we alleen je naam op het sporthanger. 

Stoere naamketting, het perfecte cadeau

Geen idee wat je je zoon, kleinzoon of vriendje cadeau moet geven? Ga voor een stoere naamketting van KAYA, met de bolletjes ketting en een stoere hanger, kan je bijna niet de mist in gaan. Nieuw in ons assortiment en een absolute bestseller is de jongens ketting gemaakt van stainless steel. Een fijn prijsje, plek voor een eigen gravering en door de stoere uitstraling een echte must-have voor elke stoere jongen. Elk jongenssieraad is verpakt in een stoer blauw sieradenbuideltje - meteen klaar om cadeau te geven!