Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Kerstcadeau kind | Een sieraad cadeau

Het leukste cadeau tijdens de feestdagen? Met een sieraad zit je altijd goed. De sieraden van KAYA zijn origineel, persoonlijk en met liefde gemaakt van .925 sterling zilver en zoetwaterparels. Ze worden geleverd in een luxe cadeauverpakking met een wenskaart en poetsdoekje, direct klaar om onder de boom te leggen. Een liefdevolle combinatie, waardoor het geven van een sieraad nóg specialer wordt. Wat zullen ze stralen tijdens de feestdagen.

Origineel en uniek kerstcadeau voor kind kopen

Tijdens de kerstdagen is er voor kinderen niks leukers dan beneden te komen en allemaal cadeautjes onder de kerstboom te vinden. Voor ouders is het uiteraard altijd lastig en tijdrovend om weer de juiste kerstcadeaus voor een kind te vinden. Daarom helpen we je bij Kaya Sieraden graag op weg. Hier vind je een uitgebreid assortiment kerst sieraden voor je kind. Alle sieraden zijn van de hoogste kwaliteit en het beste materiaal. Denk aan een stoere armband voor je zoon, een lieve set oorbellen voor de kleine meisjes in huis en verwen ze met een unieke en gepersonaliseerde ketting met gravure. Een blijvend kerstcadeau vol met liefde! 

Kerst sieraden | voor het hele gezin

Bij Kaya shop je kerstcadeautjes voor het hele gezin. Zo hebben we naast deze stoere sieraden voor kind, natuurlijk ook een ruim assortiment kerstsieraden voor mama en papa. De kerstcadeaus voor moeder variëren van prachtige armbanden tot kettingen met de namen van de kids erin gegraveerd. Voor papa shop je een stoere armband & deze is zelfs te matchen als vader-soon set! Kerst draait natuurlijk om samen zijn met de hele familie, en dus denken we ook aan het kerstcadeau voor oma en opa.