Doopcadeau met betekenis, voor een onvergetelijke dag!

dooparmbandjesDoopcadeau met betekenis, geef een doop sieraad


Ben je op zoek naar een origineel doopcadeau? Een klein meisje dat wordt gedoopt, een prachtig symbolisch moment. Ben jij de trotse peetoom, peettante of opa of oma van de dopeling en wil je daarom een symbolisch cadeau geven? Dan is een doop sieraad met glinsterend kruisje het perfecte doopcadeau voor jou. Speciaal voor deze bijzondere mijlpaal ontwierp KAYA dooparmbandjes, stuk voor stuk (extra sterk) gemaakt van de mooiste materialen. 
Dit is vast het mooiste cadeau van het doopfeest!  
Pagina 1 van 2

Een doopsieraad, speciaal aandenken voor later

Een doop juweeltje is een mooi kado voor haar doop dat ze op de grote dag dragen kan. Je kan het babyarmbandje nog persoonlijker maken door een 'doop 2017' bedeltje eraan te hangen (€3,95 extra). Elk doopsieraad wordt geleverd in een zijden sieradenbuideltje, zo is het gelijk klaar om te geven. Daarna is dit zijden zakje een mooi bewaarbuideltje voor haar doopjuweeltje, een bijzondere herinnering aan haar grote dag. Wie weet wordt dit dooparmbandje net als het doopjurk ook wel doorgegeven aan de volgende generatie.

Dooparmbandjes voor Moeder & Dochter, prachtig doopsel cadeau 

“Keeping the memory alive”, dit is waar Tanja Rakhou (oprichtster) aan dacht toen ze bijpassende mama armbandjes bij de baby dooparmbandjes ontwierp. De doop is voor mama misschien nog wel specialer dan voor haar kleine meid! Hoe symbolisch; mama en baby hetzelfde sieraad als teken voor hun verbondenheid! Bekijk hier onze collectie doopcadeaus, er zit vast wat voor je bij.
 

Doopcadeautjes gemaakt van de mooiste materialen

KAYA gebruikt voor al haar doopcadautjes alleen de mooiste materialen zoals Swarovski kristallen en prachtige zoetwaterparels. We gebruiken alleen extra sterk staaldraad, speciaal voor professioneel sieradengebruik. Dit kan zeker tegen grijpgrapige baby handjes. Door het verlengkettinkje kan het doop cadeau nog een paar jaar worden doorgedragen, waarna het een tastbare herinnering wordt voor later. Om nog eens terug te kijken naar deze bijzondere dag.