Doopcadeau met betekenis, voor een onvergetelijke dag!

dooparmbandjesDoopcadeau met betekenis, geef een doop sieraad


Ben je op zoek naar een origineel doopcadeau? Een klein meisje dat wordt gedoopt, een prachtig symbolisch moment. Ben jij de trotse peetoom, peettante of opa of oma van de dopeling en wil je daarom een symbolisch cadeau geven? Dan is een doop sieraad met glinsterend kruisje het perfecte doopcadeau voor jou. Speciaal voor deze bijzondere mijlpaal ontwierp KAYA dooparmbandjes, stuk voor stuk (extra sterk) gemaakt van de mooiste materialen. 
Dit is vast het mooiste cadeau van het doopfeest!  

Pagina 1 van 2

Een doopsieraad, speciaal aandenken voor later

Een doop juweeltje is een mooi cadeau voor haar doop die ze op de grote dag kan dragen. Je kan het baby dooparmbandje nog persoonlijker maken door er een bedeltje aan te hangen met het doopjaar. Elk doopsieraad wordt geleverd in een zijden sieradenbuideltje, zo is het gelijk klaar om te geven. Daarna is dit zijden zakje een mooi bewaarbuideltje voor haar doopjuweeltje. Zo hou je altijd een bijzondere herinnering aan haar grote dag. Wie weet wordt dit dooparmbandje net als het doopjurkje ook wel doorgegeven aan de volgende generatie. Als dit zo is, dan dient het dooparmbandje van een goede kwaliteit te zijn. De dooparmbandjes en sieraden die je in de webshop van Kaya Sieraden vindt zijn van een uitstekende kwaliteit en gaan lang mee.

 

Dooparmbandjes voor moeder en dochter van KayaSieraden.nl

Ben je op zoek naar een unieke doop cadeau? Dan zijn de doopsieraden van Kaya Sieraden het perfecte geschenk. Het is erg mooi om zo de doop als een mooie herinnering te hebben en dit dicht bij je te kunnen dragen. Een sieraad als doop cadeau zal voor altijd meegaan, het zal misschien niet altijd gedragen kunnen worden, maar het kan wel voor altijd bewaard worden. In onze webshop vind je naast doopsieraden voor kinderen ook bijpassende sieraden voor de moeder. De doop is voor mama misschien nog wel specialer dan voor haar kleine meid. Hoe symbolisch, mama en baby hetzelfde sieraad als teken voor hun verbondenheid. Bekijk onze uitgebreide collectie aan doop cadeau, er zit vast wat voor je bij. Er zijn verschillende dooparmbandjes te verkrijgen, daarnaast kun je deze ook nog combineren met diverse bedeltjes. Ook kun je de bedeltjes ook laten graveren om het nog persoonlijker en specialer te maken. Een mooi armbandje of een unieke rozenkrans, je vindt het allemaal bij Kaya Sieraden.

 

Doop cadeaus gemaakt van de mooiste materialen

Kaya Sieraden gebruikt val al haar doop cadeaus alleen de mooiste materialen. Hierbij kun je denken aan Swarovski kristallen en prachtige zoetwaterparels. We gebruiken alleen extra sterk staaldraad, speciaal voor professioneel sieradengebruik. Zo zijn de armbandjes en doopkettinkjes zeker bestendig tegen grijpgrage baby handjes en kunnen ze niet zomaar kapot worden getrokken. Door het verlengkettinkje kan het doop cadeau nog een paar jaar worden gedragen, waarna het een tastbare herinnering wordt voor later. Zo kun je het dooparmbandje of de rozenkrans bewaren in een mooi doosje om zo nog eens terug te kunnen kijken naar deze bijzondere dag. Naast de dooparmbandjes zijn er nog meer geloofssieraden, zo hebben we ook dooparmbandjes speciaal voor jongens en in onze webshop vind je ook diverse communie sieraden. Alle dooparmbandjes en andere doop en communie sieraden zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen. Deze sieraden kun je gemakkelijk online bestellen en bij een bestelling vanaf €30,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Door onze snelle levering ontvang je jouw doopsieraden ook nog eens snel in huis!