Communie sieraden, een bijzonder communie cadeau

communie sieradenDit is vast haar mooiste communie cadeau!

De eerste heilige communie is een hele speciale dag voor je kleine meid, die meestal afgerond wordt met een communiefeest. Vaak wordt al weken van tevoren begonnen met de voorbereidingen om haar te laten stralen op deze dag: de mooiste communie jurk, handschoenen, linten in het haar en natuurlijk bijpassende communie sieraden. KAYA heeft de uitgebreidste collecties communie cadeaus van Nederland en Belgie met parelarmbandjes, kettingen, en gegraveerde zilveren communie sieraden. Geef jij haar mooiste cadeau met speciale betekenis? 
Pagina 1 van 2


Communie cadeau van de állermooiste materialen

Een communie sieraad is een prachtig cadeau voor een communicant. Elk jong meisje zal zich heel bijzonder voelen met haar echte parels! Elk KAYA communie juweel is gemaakt van pure materialen die bij de eerste heilige communie passen met échte parels, glinsterende kristallen en fonkelende edelsteentjes. Een prachtig cadeau! Voor dit familiemoment biedt KAYA ook bijpassende communie sieraden voor oma of mama. Sieraden die symbool staan voor de verbondenheid tijdens én na dit bijzondere moment van je dochter of kleinkind. Wat zal ze stralen met haar mooie communie jurkje en een bijpassend communie juweel!  
 

Communie armbandjes, ook voor jongens

Recent heeft KAYA communie sieraden voor jongens aan haar collectie communie juwelen toegevoegd. Uiteraard wél stoer en sterk, met zwarte onyxstenen en een .925 zilveren kruisje. Een juweel dat voor altijd een herinnering blijft aan zijn communie, zodat ook de jongens met een mooi sieraad kunnen stralen op deze grote dag! 

Moeder & Dochter communie juwelen, het mooiste communie cadaeu

“Keeping the memory alive”, dit is waar Tanja Rakhou (oprichtster) aan dacht toen ze de bijpassende mama armbandjes voor communie ontwierp. Hoe symbolisch; mama en dochter hetzelfde sieraad als teken voor hun verbondenheid. Of Dit is vast het mooiste communie cadeau!