Communie cadeau van écht zilver, maak haar outfit hélémaal af!

communie sieraden zilverMaak haar outfit hélémaal af!


Een moment om te koesteren, haar eerste heilige communie. Ze draagt vast het mooiste communie jurkje dat misschien wel van generatie tot generatie is doorgegeven. Om haar nog meer te laten stralen tijdens haar communie ontwierp KAYA speciale communie sieraden. Gemaakt van de mooiste materialen zoals sterling zilver, échte zoetwaterpareltjes, edelsteentjes en Swarovski kristallen. Een waardevol sieraad dat ze vol trots kan dragen op haar eerste heilige communie. Om het daarna te bewaren als aandenken aan deze bijzondere dag. 

Pagina 1 van 4

Communie juwelen van echt zilver en met de mooiste parels

Kaya Sieraden heeft de meest uitgebreide communie sieraden collectie van Nederland en België, speciaal ontworpen voor deze speciale dag. Van parelarmbandjes, communie kettingen tot zilveren bedeltjes om de naam en communiedatum van de communicant in te graveren. Maak haar outfit helemaal af met een klassieke kinderketting. De zilveren communie sieraden zijn gemaakt van de allermooiste zoetwaterparels, één voor één geregen op soepel en sterk staaldraad. Alle kinderkettingen hebben een verlengkettinkje van 5cm zodat de ketting op de juiste hoogte gedragen kan worden. De sierlijke kinderketting van Kaya Sieraden voor de communie is circa 36cm en heeft een gourmet schakel, mooi fijn en toch heel sterk. Voor meisjes van ongeveer 7 tot 9 jaar zijn deze kettingen dus prima te dragen. De zilveren bedeltjes spreken tot de verbeelding van elk meisje, een lief kruisjes met daarbij een bijpassende parel of glinsterend hartje. 

 

Zilveren communie sieraad met blijvende herinnering

Een communie sieraad is een prachtig cadeau voor een communicant. Elk jong meisje zal zich heel bijzonder voelen met haar echte parels, wat zal ze stralen! Aan elk communie armbandje of zilveren communie ketting zit een verlengkettinkje, zodat het perfect past en nog een paar jaar mee kan groeien. Als het te klein wordt kan ze het zilveren communie cadeau bewaren in het bijgeleverde zijden sieradenbuideltje, een mooi aan denken voor later. Ouders en grootouders kunnen uit de speciale Kaya Sieraden communielijn een waardevol sieraad kiezen dat hun (klein) dochter met trots zal dragen. Elk zilveren communie sieraad wordt luxe verpakt in een zijden sieradenbuideltje, gelijk klaar om cadeau te geven! De communie sieraden zijn er in veel verschillende varianten te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor een mooie medaillon ketting die je kunt laten graveren. Of een uniek communie armbandje met mooie bedeltjes, het kan allemaal bij Kaya Sieraden.

 

Communie cadeau in het zilver, voor meisjes en voor jongens

De prachtige communie armbandjes en kettinkjes kun je eenvoudig online bestellen en dat voor de scherpste prijzen. De communie sieraden zijn gemaakt van de beste materialen en gaan daardoor lang mee. Zo kunnen alle sieraden wel een stootje hebben, perfect dus voor jonge kinderen. Naast communie sieraden voor meisjes vind je in ons assortiment ook een communie aandenken speciaal voor jongens. Recent heeft Kaya Sieraden communiearmbandjes voor jongens aan haar collectie communie sieraden toegevoegd. Uiteraard wel stoer en sterk, met zwarte onyxstenen en een .925 zilveren kruisje. De zilveren materialen maken het een juweel dat voor altijd een herinnering blijft aan zijn communie. Het mooie moment van de communie kun je dus altijd koesteren met de mooie communie sieraden van Kaya Sieraden. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, dit kun je doen door een mail te sturen naar info@kayasieraden.nl. Wil je wat sneller een antwoord ontvangen, stuur dan een bericht in de chat. Bekijk naast onze communie sieraden ook onze andere sieraden en bestel deze gemakkelijk en snel online!