Communie cadeau van écht zilver, maak haar outfit hélémaal af!

communie sieraden zilverMaak haar outfit hélémaal af!


Een moment om te koesteren, haar eerste heilige communie. Ze draagt vast het mooiste communie jurkje dat misschien wel van generatie tot generatie is doorgegeven. Om haar nog meer te laten stralen tijdens haar communie ontwierp KAYA speciale communie sieraden. Gemaakt van de mooiste materialen zoals sterling zilver, échte zoetwaterpareltjes, edelsteentjes en Swarovski kristallen. Een waardevol sieraad dat ze vol trots kan dragen op haar eerste heilige communie. Om het daarna te bewaren als aandenken aan deze bijzondere dag. 
Pagina 1 van 3

Communie juwelen van de mooiste parels en écht zilver

KAYA heeft de meest uitgebreide communie sieraden collectie van Nederland en Belgie, speciaal ontworpen voor deze dag. Van parelarmbandjes, communie kettingen tot zilveren bedels om de naam en communiedatum van de communicant in te graveren. Maak haar outfit helemaal af met een klassieke kinderketting. Gemaakt van de allermooiste zoetwaterparels, één voor één geregen op soepel & sterk staaldraad. Alle kinderkettingen hebben een verlengkettinkje van 5 cm zodat de ketting op de juiste hoogte gedragen kan worden. De sierlijke kinderketting van KAYA is circa 36 cm en heeft een gourmet schakel, mooi fijn en toch heel sterk. Voor meisjes van circa 7-9 jaar. De zilveren bedels spreken tot de verbeelding van elk meisje, een lief kruisje met daarbij een bijpassende parel of glinsterend hartje.
 

Communiegeschenk met blijvende herinnering

Een communie sieraad is een prachtig cadeau voor een communicant. Elk jong meisje zal zich heel bijzonder voelen met haar echte parels, wat zal ze stralen! Aan elk communie armbandje of communie ketting zit een verlengkettinkje zodat het perfect past en nog een paar jaar kan meegroeien. Als het te klein wordt kan ze het communie cadeau bewaren in het bijgeleverde zijden sieradenbuideltje, een mooi aandenken voor later! Ouders en grootouders kunnen uit de speciale KAYA communielijn een waardevol sieraad kiezen dat hun (klein)dochter met trots zal dragen. Elk sieraad wordt luxe verpakt in een zijden sieradenbuideltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
 

Communie aandenken, ook  voor jongens

Recent heeft KAYA communiearmbandjes voor jongens aan haar collectie communie sieraden toegevoegd. Uiteraard wél stoer en sterk, met zwarte onyxstenen en een .925 zilveren kruisje. De zilveren materialen maken het een juweel dat voor altijd een herinnering blijft aan zijn communie.