Reviews (1)
Lisanne 15-09-2017 11:01

Ons lieve dochter zag er geweldig uit op haar grote dag met dit mooie armbandje en de kruisjes oorbellen, heel erg bedankt!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Gepersonaliseerd geloofsarmbandje 'Infinity White' met hartje en kruisje

Artikelnummer: R3B1-52
€19,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Dit is wel een heel persoonlijk armbandje, helemaal naar wens te personaliseren met haar voornaam, lief woord of datum.  Inclusief lief kruisje bij het graveerbedeltje. Dit cadeau wordt vast lang gekoesterd!

♥ Het hartje is circa 11 mm breed en 12 mm hoog.
Extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating.
♥ Met 3 cm verlengkettinkje wat zorgt voor een perfecte pasvorm.
♥ De bedel wordt ambachtelijk met de hand gegraveerd in ons atelier met een graveerpen. De gravering is dus niet 'machinaal kaarsrecht' of gestempeld, maar letterlijk 'handgeschreven' door Tanja.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia naar school kan (MVO erkend).
Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.
♥  Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de zoetwaterparel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.