Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 2 van 3

Gegraveerde sieraden.

Bij KAYA Sieraden graveren we sieraden zoals jij dat wilt. Authentiek met de hand of strak met de machine. Letters, tekeningen of een vingerafdruk, niks is ons te gek. Bijna alle sieraden uit onze collectie kunnen voorzien worden van een gravure naar wens. Vaak kun je ook nog kiezen voor een gravure op de achterkant.

Graveren jullie sieraden met de hand of met een machine?

Bij KAYA sieraden hebben we meerdere manieren van graveren: 

  • Handgravure

Als je in de productomschrijving ziet staan dat het sieraad handgegraveerd is, dan krijg je ook echt een handgemaakte gravure. Niks zo mooi als een authentiek sieraad, maar je moet er wel rekening houden dat het niet zo strak eruit ziet als een gravure met de machine. Bij de naamarmbandjes vind je meerdere armbandjes met handgravure. 

  • Machinale gravure

Veel van onze producten worden met een machine gegraveerd. Je kunt dan bij het product kiezen voor het lettertype dat bij jou past. Van stoer tot elegant en van strak tot de ouderwetse typmachine, wij kunnen het allemaal in een handomdraai. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze naamkettingen waar een groot deel van de collectie machinaal gegraveerd worden. 

  • Vooraf gegraveerd

Een aantal sieraden zijn vooraf al gegraveerd met een mooie boodschap. Deze zijn met een machine gegraveerd, verwacht dus een strakke gravure, precies zoals je op de foto's van het product kunt terugzien. Veel van onze bangles zijn vooraf al voorzien van een mooie tekst. 

  • Vingerafdruk gravure

Eén van de meest persoonlijke gravures die we maken, zijn de vingerafdruk gravures. Iedere vingerafdruk is uniek. We hebben een duidelijke instructie gemaakt hoe je een mooie afdruk van de vinger aan ons kunt sturen. Onze machine vertaalt dit naar een prachtig en uniek sieraad. Vind hier de volledige collectie vingerafdruk sieraden pagina. 

  • Tekening gravure

Heeft jouw kind een mooie tekening gemaakt? Laat deze vastleggen in een sieraad door een tekening gravure. Dit gebeurt met één van onze professionele graveer machines. We kunnen de tekening ook bijvoorbeeld op een sleutelhanger graveren. Hoe leuk is het om een sleutelhanger met tekening cadeau te geven! 

  • Achterkant gravure

Bij veel sieraden bieden we de mogelijkheid om ook de achterkant van het sieraad te laten graveren. Of dit tot de mogelijkheden behoort, vind je op de productpagina van het artikel. Een gravure op de achterkant is leuk als je bijvoorbeeld de geboortedatum van je kind op de naambedel wil laten graveren. 

Vragen over gegraveerde sieraden?

Heb je nog vragen over onze gegraveerde sieraden? Heb je mooie wensen en weet je niet of dat mogelijk is? Waarschijnlijk wel! Als je er niet uitkomt op onze website, neem dan even contact op met onze klantenservice. We zijn een enorm gedreven team wat er alles aan doet om onze klanten blij te maken met precies het sieraad wat ze in gedachten hebben. Zodat die ene dierbare, mooie boodschap of gedliefdes voor altijd bij zich gedragen kan worden!