Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

bedel met naamBedel met naam | KAYA Sieraden

KAYA Sieraden is specialist in het personaliseren van sieraden. Een bedel met naam shop je dan natuurlijk ook hier! Van ronde vormen tot hartjes en sterren, we hebben een boel verschillende naam bedels in onze collectie. De ketting met naam is al lange tijd aan een flinke opmars bezig. Deze zeroes eye-catcher is weer helemaal terug van weggeweest. Shop daarom nu jouw favoriete naambedel en laat deze door ons aan een ketting bevestigen. Draag je liever armbanden? Ook dat is uiteraard geen probleem, je bestelt de naambedel in combinatie met jouw favoriete sieraad. Jij bepaalt! 

Geef een bedel met naam cadeau

Het mooiste cadeautje is toch wel een bedeltje met de naam van je geliefde(n) erop. Of het nu gaat om de naam van je partner, de namen van je kids of juist van je opa en oma. Een bedel met naam is een ontzettend dierbaar cadeau voor jezelf of een ander. Een cadeau waar je over na hebt gedacht en moeite voor hebt gedaan - je hebt het immers zelf ontworpen - dat zal gewaardeerd worden! Bij KAYA verpakken we alle de ketting of armband met naam in een luxe sieradendoosje of zijden buideltje, zo is het cadeau direct klaar om gegeven te worden. 

Bedeltje met de naam van je kind 

Papa's en mama's opgelet, hoe mooi is het als je je kind(eren) voor altijd dichtbij kan dragen. Laat de naam van je kind op een bedel graveren. Draag de bedel met naam aan een armband zodat je er altijd even naar kunt kijken. Of bevestig de bedel aan je ketting en je draagt je kinderen altijd op het hart. De liefde tussen ouder en kind vereeuwigd in een sieraad. Voor je partner, als kraamcadeau of voor je beste vriendin die net mama is geworden. Dit is toch het allermooiste cadeau voor mama en papa: een bedel met namen van de kinderen. 

Kan ik meerdere namen in een bedel laten graveren?

We hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten bedeltjes. Sommige bedeltjes zijn groot genoeg om er meerdere namen in te laten graveren, anderen zijn wat kleiner. Bij ieder product geven we aan wat het maximale aantal tekens is dat erop past. Passen de gewenste namen dus niet allemaal op de bedel? Denk dan aan het toevoegen van een achterkant gravure of een extra bedeltje. Een klassieker: de elegant bar waarop je aan vier zijden een naam kunt laten graveren. 

Zilveren bedel met naam, blijft dat lang mooi? 

Onze zilveren bedeltjes zijn massief zilver. Een gravure blijft dus heel lang mooi. Beetje dof geworden? Even oppoetsen met een zilverpoetsdoekje en hij glanst weer als nieuw. Dit doekje ontvang je kosteloos bij je bestelling, omdat wij het belangrijk vinden dat jouw sieraad voor altijd mooi blijft. Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende manieren van graveren. We graveren al jaren ambachtelijk met de hand, in een sierlijk handschrift met onze graveerpen. De lettertypes kunnen we netjes graveren met onze graveermachine, welke de namen uit de bedel stanst. Kies je ervoor om een eigen handschrift te laten graveren? Deze plaatsen we met onze lasermachine in een zwarte kleur op de bedel.

Mix & Match de naambedel met onze sieraden

Waar ga je de naambedel aan hangen? Kies een passende ketting of armband om je bedeltje met naam aan te hangen. Mag het een onsje meer zijn? Mix & match er dan op los met andere bedeltjes, zoals de mini-, letter- of hartjes bedeltjes. Wil je het sieraad extra persoonlijk maken? Ga dan voor het toevoegen van de geboortesteen bedels. De geboortestenen staan symbool voor de twaalf geboortemaanden van een jaar, elk met haar eigen betekenis en bijzondere krachten. Zo kun je bij iedere naambedel een bijpassend geboortesteentje toevoegen. Wij bevestigen de gekozen bedeltjes met liefde en precisie aan jouw sieraad.