Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Gepersonaliseerd Valentijnscadeautje voor je vriendin

Vraag haar jouw valentijn te zijn met een luxe sieraad van KAYA. Ze begint meteen te stralen wanneer ze het luxe sieradendoosje ziet, want dit geeft aan hoeveel tijd en aandacht je aan haar gepersonaliseerde Valentijnscadeautje hebt besteed. Dit is niet zomaar een Valentijnscadeautje, maar een blijvende boodschap die zegt: wij zullen voor altijd met elkaar verbonden zijn. Bij KAYA worden de sieraden altijd kosteloos gegraveerd, en dus kun jij haar middels een sieraad vertellen hoeveel je om haar geeft. Deze dag wordt onvergetelijk!

Valentijn cadeau vriendin

Hebben jij en je BFF afgesproken voor altijd bij elkaar te blijven? Geen partner die tussen jullie vriendschap komt. Jullie vriendschap is voor eeuwig en ook dat mag op Valentijnsdag gevierd worden. Bij KAYA shop je daarom een persoonlijk sieraad voor je beste vriendin. 

Valentijn moeder dochter sieraad

Zoals je misschien wel weet, zijn we bij KAYA Sieraden gespecialiseerd in persoonlijke moeder dochter sieraden. De liefde tussen een moeder en haar dochter is namelijk voor altijd, dus waarom zou je dit niet vereeuwigen in een luxe sieraad. Vertel je moeder hoeveel je van haar houdt, hoe dankbaar je bent voor al haar goede zorgen en dat ze stiekem ook je beste vriendin is. Het door jou gepersonaliseerde sieraad is van onschatbare waarde, dit armbandje of kettinkje doet ze nooit meer af.