Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

ringen gegraveerdZilveren ring graveren met persoonlijke boodschap!

Zilveren ring graveren? De namen van je (klein)kinderen, geliefden of een bijzondere boodschap mag gezien worden! Daarom graveert KAYA persoonlijke namen en teksten aan de buiten- & binnenkant van prachtige tekstringen! Aangevuld met geboortestenen van je kinderen draag je je meest dierbare bezit dichtbij. Stuk voor stuk gemaakt van .925 zilver, voor altijd mooi. 

Laat je eigen ring met naam graveren, liefde binnen handbereik

Zoek je een apart cadeautje voor je lieve moeder, best vriendin of voor je bijzondere zus? Of wil je jezelf gewoon eens trakteren op een mooi sieraad? Kies dan voor een gepersonaliseerde ring met naam van KAYA Sieraden, een bijzonder blijvend en persoonlijk cadeau. Bij KAYA laat je je sieraden graveren. Wij graveren kindernamen, een datum of lieve woorden voor een prachtige ring met de liefde binnen handbereik. Al onze zilveren mama ringen worden gemaakt van de hoogste kwaliteit .925 zilver, sommige ringen hebben er zelfs een 18 karaat gouden laag overheen. Zo heb je een echte kwaliteitsring die een leven lang meegaat.

Ring met naam voor mama

Een ring met naam, tekst of geboortesteen is subtiel, persoonlijk en altijd bij je te dragen. De moederring is meestal te graveren met iedere tekst die je maar wil, en daardoor ook geschikt als cadeau voor oma, zus en vriendin. Voor iedere gelegenheid, zoals geboorte, verjaardag of huwelijk. Praktisch alles is te graveren, van tekst en afbeelding tot vingerafdruk en handschrift.

Zilveren ringen graveren met letters of vingerafdruk

Bij KAYA Sieraden zijn we gespecialiseerd in het graveren van ringen met letters of een vingerafdruk. Wat wil jij in je gepersonaliseerde ring graveren? Een speciaal woordje dat echt bij jullie samen hoort of wil je aan oma een ring cadeau doen zodat ze haar kleinkinderen dichtbij haar kan dragen. Alles is mogelijk met de uitgebreide collectie aan zilveren mama ringen van KAYA Sieraden. Bijna alle ringen zijn zowel aan de binnenkant als de buitenkant te graveren. Laat de namen van je familieleden erin zetten en je hebt ze letterlijk altijd bij de hand, zo heb je een prachtige ring met naam. Bovenop de ring prijken de geboortestenen van je kinderen. Een opvallend mooie blijk van liefde voor je dierbaarste bezit.

Gegraveerde ring met een persoonlijke boodschap

Je kan de mama ringen van KAYA Sieraden voorzien van de namen van je kinderen, een mooie uitspraak of ga voor een inspirerende quote. Tekstringen zijn mega trendy, doordat je ze zo kan aanpassen aan je eigen smaak. Het zijn unieke mama ringen, vriendschapsringen, trouwringen en een cadeau voor jezelf en iedereen die je dierbaar is. Een dierbaar en bijzonder cadeau, voor elke gelegenheid. De zilveren dames ringen zijn gemaakt van door en door zilver, zo gaat je prachtige mama ring een leven lang mee. Voor een nog unieker mama cadeau, zijn de zilveren dames ringen ook voorzien van geboortestenen. Een populair nieuw sieraad in het assortiment van KAYA Sieraden is de ring met vingerafdruk. Naast plek voor gravering van een naam, tekst of woord, kunnen we nu ook een vingerafdruk voor je in de ring graveren. Zo kun je op een nog persoonlijkere manier je kindjes altijd bij je dragen met deze mama ring.    

De mooiste ring met letter koop je bij KAYA Sieraden

In de webshop van KAYA Sieraden vind je dus verschillende ringen die je kunt laten graveren met letter. Met deze gegraveerde ringen kun je je kinderen altijd bij je dragen, daarnaast is het ook een perfect en persoonlijke cadeau. Doordat de ringen ook nog eens gegraveerd kunnen worden, wordt het nog specialer. Voordat je een ring met letter koopt, is het verstandig om je ringmaat op te meten. Dit kun je bijvoorbeeld laten doen bij een juwelier. Daarnaast kun je bij ons ook een meet-ring bestellen, zo kun je rustig thuis de juiste maat uitzoeken. Voor het graveren van de zilveren dames ringen hebben wij de mooiste lettertypes geselecteerd. Er is keuze uit verschillende fonts, van sierletters tot heel modern. Zo kun je iedere mama ring helemaal persoonlijk maken. Wil je de ring graag als set combineren? Laat dan ook een mooie KAYA armband graveren

Handgemaakte ringen met Tekst

We maken onze eigen tekstringen bij MamaKado. En die zijn leuk! De ringen worden met de hand gesmeed, van tekst voorzien, gepolijst en afgewerkt… helemaal speciaal voor jou! Graveer je mama ring met namen of datum...

Eigen Tekst

Wat is nu het allerleukste aan deze ringen? Zet er een tekst op die je zelf leuk vind. Als KAYA sieraden raden wij natuurlijk aan om de namen en geboortedata van je kinderen erop te zetten, maar alles kan! Een mooie spreuk, een quote, een inside joke die jij en je partner samen hebben. Verklaar je liefde aan degene aan wie je de ring cadeau doet, vraag je partner ten huwelijk via de tekst op de ring, leg de plaatsen van je wereldreis vast op je ring, een spreuk voor je overleden kindje of ouder, alles wat je kunt verzinnen kan erop. Enige restrictie is dat er een maximaal aantal tekens per ring is.

Top 5 teksten op de ring:

  • 1. *naam* en *geboortedatum*
  • 2. Live and let live
  • 3. It’s impossible to love and be wise
  • 4. A friend is a gift you gave yourself
  • 5. A useless life is an early death

Wat kies jij? Wat het ook is, in onze rubriek met gegraveerde ringen vind je alle ringen waarop je je tekst kwijt kunt.