Klantenservice
Categorieën
Armbandjes Kettingen Bedeltjes Ringen Oorbellen Cadeau voor > Momenten Collecties Advies SALE Klantenservice BlogOver ons
Winkelwagen
 • U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...
 • Livechat
  19/01/2013

  Het verhaal achter… moeder & dochter sieraden

  Heb je ook een kleine mini-me? Zo kwam ik op het idee van de Moeder & Dochter sieradenlijn.
  Het idee om moeder-dochter sieraden te ontwerpen kwam heel toepasselijk van mijn eigen dochters. Kaya en Sanne, die er graag net zo uit wilde zien als mama, struinde dagelijk door mijn schoenenkast en sieradenkistje. Ze kwamen vaak schaterlachend naar beneden om in de woonkamer hun mama-look-a-like outfits te showen.
  Een jaar geleden wilde mijn dochter Kaya (toen 5) voor een feestje dan ook hetzelfde sieraad als mama. 'Dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen', zei ze met een glimlach. Aan deze oproep wilde ik natuurlijk gehoor geven. Écht alle winkels heb ik toen afgezocht naar zo’n sieraden set, maar ik kon het nergens vinden!

  Een drastische maatregel volgde: ik heb mijn marketingbaan opgezegd, schreef een ondernemingsplan voor KAYA sieraden en ontwierp een eigen Mom & Me sieradenlijn. Moeders en dochters kunnen nu op één adres slagen voor dezelfde sieraden, in een mamamaat, én in een kindermaat. De collectie bestaat uit bijzondere kindersieraden zoals parelarmbandjes, oorbellen en verzilverde  kettingen, met een bijpassend sieraad voor jou, als symbool jullie  onvoorwaardelijke band!

  Mijn droom?
  Prachtige kindersieraden met bijpassende mama sieraden ontwerpen én een schooltje vol kinderen (per sieraad wordt een deel gedoneerd aan stichting Eduki).
  En ik weet dat de lat hoog ligt en dat het niet makkelijk is met duizend andere sieraden webshops: mooie sieraden aanbieden voor een goede prijs, ingepakt als cadeautje, persoonlijke aandacht en een donatie per sieraad.....maar ja, dromen mag altijd toch!

  infinity armbanden met parel voor moeder en dochter

  Reacties
  Karine Geplaatst op 01/21/2013

  Echt hele mooie sieradenset voor mezelf en mijn dochter. Ik ga mijn man tippen voor aankomende moederdag ;-)

  Laat een reactie achter
  Klantenservice
  Categorieën
  Armbandjes Kettingen Bedeltjes Ringen Oorbellen Cadeau voor > Momenten Collecties Advies SALE Klantenservice BlogOver ons
  Winkelwagen
 • U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...