Reviews (4)
Tessa 03-08-2015 21:59

Ik denk dat 5 sterren al genoeg zegt. Prachtig armbandje, snel en heel vriendelijke geholpen door Tanja.

Patrica 26-06-2013 19:35

In 1 woord 'geweldig'! Heel mooi stevig. Wellicht ook een idee om kleine hartjes oorknopjes aan te bieden die hierbij passen?

Annemiek 09-04-2013 21:02

Prachtig babyarmbandje, mijn kleine meid van bijna 1 jaar draagt 'm met veel plezier. Heel sterk ook, ze kan er hard aan trekken zonder dat het kapot gaat.

Saskia 09-02-2013 11:16

Ik begrijp waarom dit de bestseller is, het armbandje is echt prachtig. Op de foto zie je het niet goed, maar de kristalletjes glinsteren heel mooi zijn ietsje meer roze, echt leuk! Ook heel snel in huis in mooi sieradenbuideltje. Bedankt Tanja

5 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen

Kinderarmband 'Infinity Pink' met hartje

Artikelnummer: R2B10
€14,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Mijn bestseller van de hele webshop! Waarschijnlijk door de prachtige combinatie van AAA-kwaliteit ivoorwitte pareltjes afgewisseld met Swarovski kristallen en ringetjes. Aan het armbandje hangt een bol hartje, symbolisch voor het liefste meisje.

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Met 3 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje.
♥ Voordelig uit te breiden met een extra meisjes armband of mama armband.
♥ AAA kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), de hoogste kwaliteitsniveau met de mooiste glans.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de zoetwaterparel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.