Filters
Materiaal
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Personaliseer de clutch met jouw naam of eigen tekst

Een gepersonaliseerde clutch met initialen, naam of eigen tekst, daar wil je wel mee gezien worden! Hoe dat in z'n werk gaat? Je kiest eerst de kleur: zwart, wit of roze. Daarna bepaal je welke tekst je op de clutch wil hebben en in welk lettertype. Met een zware pers drukken wij dit in het tasje. Kies je voor nude, dan heb je alleen het reliëf erin gedrukt. Kies je voor goud dan doen we er nog een laagje goudkleur op. Binnen een dag (of twee, check de levertijden tijdens het bestelproces) heb je jouw gepersonaliseerde clutch in huis. 

Trendy: leren clutch tasje met initialen

Je ziet het steeds vaker; een leren clutch tasje met initialen. Twee of drie letters, in een sjiek of strak lettertype. Kies de kleur van het tasje en de kleur van de opdruk. Wauw, dat maakt je outfit helemaal af! Het hengsel is handig om het tasje aan vast te houden, maar kan er ook afgehaald worden. Zo zorg je ervoor dat de hippe clutch past bij jouw outfit. 

Geef een gepersonaliseerde clutch tas cadeau

Als je BFF jarig is, verras je haar het liefst met een mooi persoonlijk cadeautje waar ze wat aan heeft. En hoe leuk is het dan om een gepersonaliseerde clutch tas cadeau te geven! Met haar eigen naam of initialen erin, of misschien wel met die van jou erbij om jullie vriendschap te bevestigen. Helemaal leuk wanneer jij zelf ook zo'n tasje hebt, zodat iedereen kan zien dat jullie BFF's for life zijn. Je kunt er ook nog een bijpassende gepersonaliseerde portemonnee van echt leer bij geven. Zo heb je een supermooie set om cadeau te doen, al mag je het natuurlijk ook aan jezelf cadeau geven! 

Jouw persoonlijke clutch met handige opbergvakjes

Als je op stap gaat neem je meestal je telefoon, een paar pasjes en nog wat kleine spulletjes mee. Een lippenstift, haarspeldje of een paar zakdoekjes, je kent het wel. Ondanks dat het maar een paar spulletjes zijn, kennen we allemaal het grabbelen in de tas, in het donker in de kroeg, verdorie waar is dat ene pasje nou. Dat is met deze clutch met handige opbergvakjes verleden tijd. Aan de binnenkant zitten er een paar kleine vakjes waar precies jouw bankpasje in past. Een ander vakje voor je haarspeldje en de telefoon gaat in het grote vak. 

Alleen initialen op de zwarte leren clutch? Dat kan! 

Wil je niet je hele naam maar alleen je initialen op de witte, roze of zwarte leren clutch? Dat kan natuurlijk ook, jij kiest de tekst, wij doen de rest. Onze favoriet is toch wel de zwarte clutch van echt leer met gouden initialen, zo sjiek! Een bijpassende sleutelhanger van leer met naam of initialen maakt het helemaal af.