Filters
Materiaal
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Aanbieding
Pagina 1 van 1

leren clutch banner

Personaliseer de clutch met jouw naam of eigen tekst

Een gepersonaliseerde clutch met initialen, daar wil je wel mee gezien worden! Hoe dat in z'n werk gaat? Je kiest eerst de kleur: zwart, wit of roze. Daarna bepaal je welke initialen je op de clutch wil hebben. Met een zware pers drukken wij dit voor je in het tasje. Binnen een dag (of twee, check de levertijden tijdens het bestelproces) heb je jouw gepersonaliseerde clutch in huis. 

Trendy: leren clutch tasje met initialen

Je ziet het steeds vaker; een leren clutch tasje met initialen. Twee letters, in een strak lettertype. Kies de kleur van het tasje en wij gaan voor je aan de slag. Wauw, dat maakt je outfit helemaal af! Het hengsel is handig om het tasje aan vast te houden, maar kan er ook afgehaald worden. Zo zorg je ervoor dat de hippe clutch past bij jouw outfit. 

Geef een gepersonaliseerde clutch tas cadeau

Als je BFF jarig is, verras je haar het liefst met een mooi persoonlijk cadeautje waar ze wat aan heeft. En hoe leuk is het dan om een gepersonaliseerde clutch tas cadeau te geven! Met haar eigen initialen erin, of misschien wel met die van jou erbij om jullie vriendschap te bevestigen. Helemaal leuk wanneer jij zelf ook zo'n tasje hebt, zodat iedereen kan zien dat jullie BFF's for life zijn. Je kunt er ook nog een bijpassende portemonnee van echt leer bij geven. Zo heb je een supermooie set om cadeau te doen, al mag je het natuurlijk ook aan jezelf cadeau geven! 

Jouw persoonlijke clutch met handige opbergvakjes

Als je op stap gaat neem je meestal je telefoon, een paar pasjes en nog wat kleine spulletjes mee. Een lippenstift, haarspeldje of een paar zakdoekjes, je kent het wel. Ondanks dat het maar een paar spulletjes zijn, kennen we allemaal het grabbelen in de tas, in het donker in de kroeg, verdorie waar is dat ene pasje nou. Dat is met deze clutch met handige opbergvakjes verleden tijd. Aan de binnenkant zitten er een paar kleine vakjes waar precies jouw bankpasje in past. Een ander vakje voor je haarspeldje en de telefoon gaat in het grote vak. 

Alleen initialen op de zwarte leren clutch

Op de clutch is ruimte voor twee initialen. Kies voor je eigen initialen of combineer jouw initiaal met die van je BFF. Een leuk cadeau voor jezelf én voor haar: jullie vriendschap voor altijd vereeuwigd. Een bijpassende sleutelhanger van leer met naam of initialen maakt het helemaal af.