ring met naam, tekst of geboortesteen (zilver)

ring graverenzilveren ring met je eigen persoonlijke boodschap!


Zilveren ring graveren? Jouw naam of boodschap mag gezien worden! Daarom graveert KAYA persoonlijke teksten aan de buitenkant of binnenkant van prachtige tekstringen!  Aangevuld met geboortestenen van je kinderen draag je je meest dierbare bezit dichtbij. Stuk voor stuk gemaakt van .925 zilver, voor altijd mooi. Weet je niet je ringmaat, meet deze op dmv een papiertje, zie de afbeelding bij de ringen. 
Extra leuk: je kan ook de binnenzijde van alle ringen graveren, helemaal bijzonder met bijvoorbeeld een naam, datum of een lief woord.
Pagina 1 van 3

Mama ring graveren, liefde binnen handbereik

Zoek je een apart cadeautje voor je lieve moeder, beste vriend(in) of voor je bijzondere zus? Of wil je jezelf eens trakteren op een mooi sieraad? Kies dan voor een tekstring van KAYA, een bijzonder blijvend en persoonlijk cadeau! We graveren kindernamen, data of lieve woorden voor een prachtig ring met de liefde binnen handbereik.

Een schitterende blijk van liefde

Een schitterende ring die je zowel aan de binnen- als aan de buitenkant kunt laten graveren. Laat KAYA de namen van je familieleden erin zetten en je hebt ze letterlijk altijd bij de hand. Bovenop de ring prijken de geboortestenen van je kinderen. Een opvallend mooie blijk van liefde  voor je dierbaarste bezit…  

Zilveren ring met naam of persoonelijk boodschap 

Je kan de ringen van KAYA voorzien van de namen van je kinderen, een mooie uitspraak of ga voor een inspirerende quote! Tekstringen zijn megatrendy, doordat je ze zo kan aanpassen tot eigen smaak! Het zijn unieke mama ringen, vriendschapsringen, trouwringen en een cadeau voor jezelf en iedereen die je dierbaar is. Een dierbaar cadeau, voor elke gelegenheid!

Geboortesteen ring - een extra persoonlijk mamacadeau

Een populair nieuw sieraad in ons assortiment zijn de ringen voorzien van geboortestenen. Naast plek voor gravering van een naam of woord, zijn de ringen voorzien van een geboortesteen naar keuze, een extra persoonlijke manier om je kindjes altijd bij je te dragen. Geboortestenen staan bekend om hun helende krachten en worden gekoppeld aan de geboortemaand, wat ze tot een perfect mamakado maakt! De ringen hebben allemaal plek voor een binnenzijde gravure voor een extra persoonlijke touch. 

Welke ringmaat kies je voor je gegraveerde ring?

Meet een ring op met een ringmaat, bijvoorbeeld bij een juwelier. Of bestel hier een ringenbos voor €2,95.  Dan kan je rustig thuis de juiste maat uitzoeken. Wij hebben de mooiste lettertypes voor je geselecteerd. Er is keuze uit maar liefst 6 verschillende fonts. Van sierletter tot heel modern. Zo maak je de ring hélémaal persoonlijk.