ring met naam, tekst of geboortesteen (zilver)

ring graverenzilveren ring met je eigen persoonlijke boodschap!


Zilveren ring graveren? Jouw naam of boodschap mag gezien worden! Daarom graveert KAYA persoonlijke teksten aan de buitenkant of binnenkant van prachtige tekstringen!  Aangevuld met geboortestenen van je kinderen draag je je meest dierbare bezit dichtbij. Stuk voor stuk gemaakt van .925 zilver, voor altijd mooi. Weet je niet je ringmaat, meet deze op dmv een papiertje, zie de afbeelding bij de ringen. 
Extra leuk: je kan ook de binnenzijde van alle ringen graveren, helemaal bijzonder met bijvoorbeeld een naam, datum of een lief woord.
Pagina 1 van 2

Mama ring graveren, liefde binnen handbereik

Zoek je een apart cadeautje voor je lieve moeder, beste vriend(in) of voor je bijzondere zus? Of wil je jezelf eens trakteren op een mooi sieraad? Kies dan voor een tekstring van KAYA, een bijzonder blijvend en persoonlijk cadeau! We graveren kindernamen, data of lieve woorden voor een prachtig ring met de liefde binnen handbereik.

Zilveren ring met gravering namen of persoonelijk boodschap 

Een tekst kan de namen van je kinderen zijn, een bijzondere uitspraak, of een mooie zin. Tekstringen zijn megatrendy! Het zijn unieke mama ringen, vriendschapsringen, trouwringen en een cadeau voor jezelf en iedereen die je dierbaar is.

Welke ringmaat kies je voor je gegraveerde ring?

Meet een ring op met een ringmaat, bijvoorbeeld bij een juwelier. Of bestel hier een ringenbos voor €2,95.  Dan kan je rustig thuis de juiste maat uitzoeken. Wij hebben de mooiste lettertypes voor je geselecteerd. Er is keuze uit maar liefst 6 verschillende fonts. Van sierletter tot heel modern. Zo maak je de ring hélémaal persoonlijk.