Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

hartjes bedel

Bedel van een hartje

Mooi om te krijgen én mooi om te geven: hartjes bedeltjes. De bedels met hartjes staan symbool voor de oneindige liefde. Of het nu gaat om de liefde tussen twee vriendinnen, tussen moeder en dochter of jouw onvoorwaardelijke liefde voor je huisdier, bij KAYA is alles mogelijk. Bestel je de een bedel hartje in combinatie met een armband of ketting, dan bevestigen wij de bedel(s) alvast voor je aan het sieraad. Zo maken we van ieder sieraad een liefdevol cadeau. Voor de liefste oma, jouw stoere nichtje of gewoon voor jezelf. Omdat iedereen blij wordt van een luxe sieraad met hartjes bedeltjes.

Een hartjes hanger aan een ketting 

Herinner jij je nog dat kettinkje met een hart bedel dat je kreeg van je eerste grote liefde? Of die vriendschapsketting met gebroken hartjes, welke je stiekem met meer dan één hartsvriendin droeg. En de ketting van oma, met een gouden hartje hanger? Je leest het al, de ketting met een hartjes hanger is tijdloos, altijd goed. Wie weet shop jij nu een ketting met een hartjes bedel voor je dochter, en geeft zij deze later weer door aan haar (klein)kind, hoe gaaf zou dat zijn! Door de hanger met hart aan een ketting dames te plaatsen, draag je de liefde letterlijk op je hart. De hartjes hanger aan een ketting is daarom van onschatbare emotionele waarde voor jong en oud. Aan wie doe jij een doosje liefde cadeau?

Ruime keus aan hartjes bedeltjes

Van vingerafdrukken samengesmolten in de vorm van een hartje tot een hart bedel aan een ketting of armband, bij KAYA vind je een uitgebreide collectie hartjes bedeltjes. Met een simpel bol hartje kun je jouw boodschap al overbrengen. Maak je het liever wat persoonlijker? Laat een hartjes bedel graveren met daarop een lieve tekst, namen, data of symbolen. Deze bedel in hartvorm staat symbool voor de liefde die jij voelt. Waar je ook naar op zoek bent, KAYA heeft hét bedeltje voor jou.

Zilveren hartje hanger is altijd een goed cadeau

Met een zilveren hartje als hanger kun je iedere vrouw blij maken. Laat het hartje bevestigen aan een ketting, armband of zelfs aan een ring en je hebt een prachtig cadeau samengesteld. Wij verpakken het sieraad met zilveren hart in een luxe sieradendoosje: direct klaar om gegeven te worden. Onze zilveren hangers worden gemaakt van het hoogste gehalte .925 sterling zilver, zodat ze voor altijd mooi blijven. Bij je bestelling ontvang je van ons een zilverpoetsdoekje, om het sieraad netjes mee te kunnen oppoetsen.

Gouden bedeltje van een hartje voor een luxe uitstraling

Met onze goud vergulde bedeltjes heb je een mooie goudkleurige bedel. Goud verguld betekent dat het sieraad vanbinnen zilver is, met daaroverheen een (rosé) goud vergulde laag. Zo shop jij heel voordelig goudkleurige sieraden met een zeer luxe uitstraling. Ook de gouden hartje hanger kun je door ons aan een sieraad laten bevestigen. Verras je haar met een ketting of armband? Wist je dat je enkele hart bedels ook kunt gebruiken als oorbel bedels? Eén ding is zeker: stralen gaat ze van dit cadeau wel!