Filters
Materiaal
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Gepersonaliseerde leren portemonnee 

Met deze luxe gepersonaliseerde leren portemonnee ga je zeker weten indruk maken! KAYA Sieraden maakt gebruik van sterk leer met een sjieke goudkleurige ritssluiting. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en roze. In de portemonnee zitten 3 vakjes zodat je je pasjes en geld netjes kunt organiseren. Maar het leukste is nog wel dat je 'm zelf kunt ontwerpen en laten bedrukken! 

Portemonnee met naam in goud of nude gedrukt

We maken gebruik van een drukpers waarmee we de door jou gekozen tekst in de portemonnee kunnen drukken. Dit kan in nude of in goudkleur. Als je kiest voor nude, dan worden de letters in de portemonnee gedrukt zonder kleur. Je ziet dan dus alleen het reliëf. Als je kiest voor goud, dan gebruiken we dezelfde methode, maar krijgt het reliëf een gouden laagje. En zo maak je de portemonnee met naam helemaal persoonlijk naar jouw eigen smaak en stijl.

Geef een leren portemonnee met tekst cadeau

Zoek je een mooie relatiegeschenk? Wil je je personeel verrassen met een mooi kerstgeschenk? Of zoek je een cadeautje voor een lieve vriendin? Voor wie je het cadeautje ook zoekt, bij KAYA Sieraden ben je aan het juiste adres voor gepersonaliseerde cadeautjes. Op de leren portemonnee kun je je eigen tekst laten drukken. De slogan van je bedrijf, een hart onder de riem voor je personeel of een lieve boodschap voor je BFF, het kan allemaal. Wil je echt iets bijzonders geven, doe er dan een gepersonaliseerde sleutelhanger van leer of rvs bij of voor de dames een leren clutch met initialen om de portemonee in te doen. Zo geef je een compleet cadeau waarmee de ontvanger sjiek op stap kan. 

Ook voor je kind een leren portemonnee met naam

Ben je op zoek naar een kinder portemonnee met naam? Het model dat we bij KAYA in de collectie hebben, is in een handzaam formaat. Geschikt voor zowel volwassenen als voor kinderen. Hoe gaaf zou het zijn als jouw kind indruk maakt bij z'n vrienden en vriendinnen met een portemonnee waar zijn/haar naam of initialen in gedrukt zijn? Het is dé trend van deze tijd en het perfecte verjaardagscadeau voor iedere tiener. 

Dames of heren portemonnee personaliseren

Is jouw portemonnee aan vervanging toe en wil je nu wel eens iets anders dan een standaard model uit de winkel? Wacht niet langer en kies voor een gepersonaliseerde dames- of heren portemonnee. Bedruk met jouw naam, initialen of kies een eigen tekst. Jij ontwerpt het, wij maken het en zorgen dat het razendsnel bij je in de brievenbus ligt. 

Steun stichting Eduki met jouw aankoop!

In Nederland vinden we het heel normaal dat alle kinderen naar school gaan. In Gambia ligt dit helaas iets anders. De omstandigheden zijn niet ideaal en de financiële middelen voor kwalitatief goede scholing zijn er niet. bij KAYA vinden we dat we hierin een steentje kunnen bijdragen. Voor ieder verkocht sieraad doneren wij daarom een bedrag aan stichting Eduki. Deze stichting zorgt er voor dat kinderen in Gambia naar school kunnen.