KAYA SIERADEN

Little things mean a lot

“Het is als een tastbaar aandenken voor een bijzondere gebeurtenis”

Ieder sieraad bewaart een verhaal, jouw verhaal. De warme knuffels van opa of oma, je eerste kus of het behalen van je diploma. Bij Kaya Sieraden vinden we het belangrijk dat deze momenten blijven leven. Je legt het moment vast in een persoonlijk sieraad, zodat je het altijd op je hart kunt dragen.

Bij Kaya Sieraden is ieder sieraad uniek. Jij hebt namelijk de mogelijkheid om het juweel helemaal eigen te maken. Graveer namen, data of een lieve quote in een armband, ketting of ring. Maak het sieraad extra persoonlijk door er geboortestenen of andere betekenisvolle bedeltjes aan te hangen. Het zit 'm in de kleine dingen..

Sieraden voor bijzondere momenten

Bij Kaya sieraden vind je sieraden voor bijzondere momenten. Wij geloven dat een sieraad een prachtig symbool is voor de mooie herinneringen uit het leven. De geboorte van je kleintje vier je met een lief baby armbandje. Middels onze bruids sieraden geef je een tastbaar aandenken aan de speciale dag cadeau en een ketting met geboortesteen is het perfecte verjaardagscadeautje. Natuurlijk kun je ook jezelf een mooi sieraad cadeau doen, het aanbod aan ringen, armbandjes en kettingen is bij ons zeer ruim. Onze sieraden worden met zorg samengesteld & gegraveerd. Bij Kaya sieraden voelen we aan dat het sieraad een verhaal met zich mee brengt.

 

Gemakkelijk & snel online sieraden kopen

Kayasieraden is dé plek om je sieraden online te shoppen. Kies je product & stel het sieraad zelf samen; upload eventueel je gewenste gravure of vingerafdruk makkelijk via de website. Heb je een vraag? Contact ons via de chat, mail of telefoon. We adviseren je graag.