Zilveren ketting met speciale betekenis!

kettingen en hangersZilveren ketting met speciale betekenis


Zilver is een edelmetaal dat een leven lang mooi blijft. Mooi om te krijgen of om te geven! KAYA heeft een uitgebreid assortiment zilveren bedels & dameskettingen voor een fijne prijs. Natuurlijk van echt sterling zilver (gehalte 0,925) en bewerkt met de mooiste ingelegde edelstenen.
Pagina 1 van 6


Layered fijne zilveren kettingen, dé trend van 2017

Dit seizoen zijn kleine, verfijnde kettinkjes helemaal hot! Wil je helemaal met de trend meegaan, draag deze kettingen dan in laagjes ookwel 'layers' genoemd. Allemaal in het goud, zilver of rosé goud zodat het een eenheid vormt. De kettingen hieronder hebben allemaal een verlengkettinkje, wat ze ideaal maakt om met elkaar te matchen. Speciaal voor deze 'layering trend' ontwierp KAYA een eigen collectie zilveren kettinkjes, allemaal met een sluiting op 40 cm en op 45 cm. De ene ketting is nog verfijnder dan de ander, waardoor je ze mooi over of onder elkaar kan dragen voor het laagjes effect. 

Zilveren kettingen van Sterling zilver 

Alle Layered kettingen van KAYA zijn van juwelierskwaliteit gemaakt: massief 925 sterling zilver, soms gedoubleerd met 14-karaat goud of roségoud. Alle kettingen zijn voorzien van een E-coating voor een warme kleur, langdurige bescherming en het voorkomen van verkleuring. 
 

De naamketting, de must-have voor elke vrouw!

De naamketting is al jaren één van de populairste items. Met het ruime aanbod, verschillende kleuren, maten en vormen zit er voor elk persoon een geschikte naamketting tussen. Een echte must-have voor elke vrouw. Daarnaast zijn de naamketting een leuk sieraad om als cadeau te geven, een origineel en persoonlijk item, dat door elke vrouw gewaardeerd zal worden!

Luxe verpakt, gelijk klaar om te geven

De zilveren ketttingen worden verpakt in een zijden sieradenbuideltje inclusief een zilverpoetsdoekje.
Mooi voor jezelf om te krijgen, of om cadeau te geven! Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneren wij per verkocht sieraad een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen: misschien wel het mooiste juweel dat er is…