Zilveren kettingen met speciale betekenis!

kettingen en hangersZilveren kettingen met speciale betekenis


Zilver is een edelmetaal dat een leven lang mooi blijft. Mooi om te krijgen of om te geven! KAYA heeft een uitgebreid assortiment zilveren bedels & dameskettingenmet een fijne prijs. Natuurlijk van echt Sterling zilver (gehalte 0,925), bewerkt de mooiste ingelegde edelstenen.
Pagina 1 van 6


Layered fijne zilveren kettingen, dé trend van 2016

Dit seizoen zijn kleine, verfijnde kettinkjes helemaal hot! Wil je helemaal met de trend meegaan, draag deze kettingen dan in laagjes ookwel 'layers' genoemd. Allemaal in het goud, zilver of roségold zodat het een eenheid vormt. De kettingen hieronder hebben allemaal een verlengkettinkje, dus mix & match je layered kettingen set hieronder! Helemaal trendy is het layeren van je kettingen! Daarom ontwierp KAYA een eigen collectie zilveren kettinkjes, allemaal met een sluiting op 40 cm en op 45 cm. De een is nog verfijnder dan de ander, versierd met kleine subtiele bedels.Zo kan je zo over of onder elkaar dragen voor het laagjes effect. Dus mix ‘n match je layered sieradenset hieronder bij met elkaar. 

Sterling zilver en Rose/goud dipped

Alle Layered kettingen van KAYA zijn van juwelierskwaliteit: massief 925 sterling zilver, soms gedoubleerd met 14-karaat goud of roségoud. Alle kettingen zijn voorzien van een E-coating voor een warme kleur, langdurige bescherming en het voorkomen van verkleuring. 
 

Luxe verpakt, gelijk klaar om te geven

De zilveren ketttingen worden verpakt in een zijden sieradenbuideltje inclusief een zilverpoetsdoekje.
Mooi voor jezelf om te krijgen, of om gelijk als cadeau te geven! Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen: misschien wel het mooiste juweel dat er is…