Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

ketting met naam goud

Naamketting goud, zo betekenisvol!

Wil je jouw naam verwerkt in een naamketting? De gouden ketting met naam is tegenwoordig helemaal hip. Of je nu gaat voor de ketting met uitgesneden naam, of laat je de ketting graveren, bij KAYA slaag je sowieso! Lief voor mama's om haar kinderen dichtbij te dragen, of tip je grote liefde dat je deze eigenlijk wel heel graag wil! Gemaakt van 18 karaats goud verguld. KAYA staat bekend om haar fijne prijzen, prachtige materialen en snelle levertijd.

Naam ketting goud 

Zoek je een bijzonder cadeau? Een persoonlijk cadeau? Zoek niet meer verder, je hebt het gevonden! Met een gouden naamketting van KAYA Sieraden geef je een bijzonder persoonlijk cadeau. Een naamketting of ketting met letter draag je niet altijd alleen. Zo zijn er ook hele lieve setjes, zoals de liefdesketting. Draag hem samen met je BFF, met je grote liefde of met je moeder. Zo kun je elkaar altijd dichtbij dragen. De moderne variant op de vriendschapskettinkjes van vroeger! 

Naam op ketting goud verguld 

Al onze gouden sieraden zijn gemaakt van 18 karaat goud verguld. Een supersterke sterling zilveren kern met aan de buitenkant 18 karaats goud. Daarmee hebben ze de luxe uitstraling en eigenschappen van goud, maar dan tegen een superscherpe prijs. Zo kun je een schitterend duurzaam cadeau geven voor een fijn prijsje. Ga je liever voor de naamketting zilver, of kies je een bijpassende dames armband met naam? Bij KAYA Sieraden helpen we je graag met het kiezen en maken van een bijzonder cadeau!

Ketting met naam goud, ruime keus!  

Welke gouden naamketting heb je in gedachten? Wij hebben een groot assortiment welke je in veel gevallen volledig kunt personaliseren. De uitgesneden naam is een klassieker onder de naamkettingen. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende lettertypes zodat je een ketting krijgt die echt bij jou past. Past een gegraveerde bedel aan een gouden ketting beter bij je, ook dan ben je bij KAYA Sieraden aan het juiste adres. We hebben een ruime keuze om een gouden ketting te graveren met jouw naam. Wil je nog aanvullen met extra bedels? Dat kan! Kijk bij ons assortiment bedeltjes om jouw sieraad nog verder te personaliseren.  

Een gouden naamketting, het perfecte cadeau

Heb je een mooie gouden naamketting uitgezocht en ga je deze cadeau geven? Al onze sieraden worden verpakt in een luxe cadeauverpakking. Er zit een kaartje bij waar je jouw persoonlijke boodschap op kunt zetten, maar je kunt er ook voor kiezen dat wij die boodschap voor jou erop zetten. Dan bezorgen wij het cadeautje met jouw persoonlijke boodschap rechtstreeks bij de gelukkige ontvanger. Gouden naamkettingen zijn een populair item om cadeau te geven, een absolute musthave voor elke vrouw!