moeder dochter armband setje van zilver, share the love!

moeder dochterZo lief, zilveren armbandjes voor moeder en dochter!


Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk!
Ze zijn enorm populair, want wat staat dit schattig, je dochter met een mini-mama armbandje. Speciaal ontworpen om bij moeder dochter momenten sámen te dragen zoals haar eerste fotoshoot, doop, bruiloft, communie of haar verjaardag. Door-en-door gemaakt van echt zilver, voor altijd mooi. Nog een dochter of extra armbandje voor oma? Kies dit in het menu.  

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama
Pagina 1 van 3

Moeder  en dochter armbanden: mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk

De bestseller onder de zilveren mom & me collectie is de Key to my heart collectie. Aan het kinderarmbandje hangt een sleuteltje, aan die van mama een slotje. Zo draagt je mini-me voor altijd de sleutel tot je hart. Hoe lief is dat?! De prijzen van de zilveren moeder dochter setjes zijn een stuk voordeliger dan andere sieradenmerken met soortgelijke armbandjes. Dit komt omdat KAYA geen gebruik maakt van dure reclame, geen studio huurt en alles zelf ontwerpt en inkoopt. Elk sieraad wordt luxe verpakt, gelijk klaar om te geven! Professioneel gemaakt van de mooiste zoetwaterparels, edelstenen en kristallen en door-en-door zilver. “Keep your loved ones close”, dit is waar Tanja (ontwerpster) aan dacht toen ze de mom & me armbandjes ontwierp. “De reacties waren fantastisch, al mijn vriendinnen wilden een setje voor henzelf en hun mini-me". Hoe symbolisch; mama en kind hetzelfde sieraad. Liever een 3 generatie set voor kleinkind, mama en oma? Klik dan hier.  

Moeder dochter armband van sterling zilver, voor altijd mooi

We gebruiken voor onze mom & me armbanden setjes alleen de mooiste materialen, zodat de armbanden een leven lang meegaan! Onze zilveren moeder en dochter armbanden zijn gemaakt van het hoogste gehalte zilver, .925 sterling zilver, voor altijd mooi. Alle zilveren moeder en dochter armbanden worden verpakt in een lief cadeaudoosje, met wenskaartje en zilverpoetsdoekje, meteen klaar om te geven! 


Twee volwassen dames? Voor dezelfde prijs maken we twee volwassen armbanden

Door de bijzondere betekenis van de zilveren moeder dochter sets vragen veel klanten of de set ook verkrijgbaar is voor 2 volwassen dames. Natuurlijk kan dat, zonder meerkosten! Hoe het werkt: Klik bij leeftijd dochter 10-15 jaar aan. Geef bij opmerkingen (dit vakje komt bij het bij afrekenen) op dat je in plaats van een kinderarmband, een damesarmband wilt (en vermeld hierbij de gewenste maat: small, medium of large). We zullen altijd je verzoekje nog even bevestigen zodat je zeker weet dat je de juiste maten ontvangt.


Wil je een ander bedeltje aan de zilveren moeder dochter armbanden set? 

Omdat alle zilveren moeder dochter armbanden van KAYA met de hand worden gemaakt, is het vaak mogelijk een bedeltje te wisselen. Dus mix & match je eigen stijl! Het handigst is om dit even te bespreken op de chat met Tanja (rechtsonder), dan heb je gelijk antwoord. Geef vervolgens je verzoek aan bij 'speciaal verzoek' dat aan het einde van het bestelproces komt. Bekijk hieronder onze collectie zilveren moeder dochter armbanden, er zit vast iets voor je bij.