Ketting met kindernamen voor Mama

mama kettingenMama ketting met kindernaam of datum, zo betekenisvol!

Ben je op zoek naar een mama ketting? Haar verjaardag, omdat ze altijd voor je klaarstaat of gewoon omdat ze de liefste moeder van de wereld is? Hieronder vind je een groot aantal zilveren mama kettingen waarin je een naam, woord of datum kan graveren, speciaal voor haar. Zo kan ze haar kinderen dichtbij zich dragen, dicht bij haar hart. KAYA staat bekend om haar fijne prijzen, prachtige materialen en snelle levertijd. Door-en-door sterling zilver, het hoogte gehalte en voor altijd mooi.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3

De liefde tussen een moeder en haar kind is voor altijd

Niks staat tussen de liefde tussen een moeder en haar kinderen. Vereeuwig deze band liefdevolle band tussen mama en kind met een mooie mama ketting van écht zilver.  Elke moeder zal dit als een bijzonder sieraad koesteren! Alle moeder kettingen worden luxe verpakt in een zijden sieradenbuideltje, zo is het gelijk klaar om te geven. Zeker weten dat je met dit cadeau punten scoort bij de allerliefste moeder!

Ketting met naam van haar kind, speciaal voor trotse mama's. 

KAYA maakt mama kettingen van het hoogste gehalte .925 zilver. Zo zijn de mama kettingen een tastbare herinnering aan belangrijke gebeurtenissen zoals geboorte, verjaardag of gewoon omdat je wil zeggen dat ze de liefste moeder van de wereld is!  Wat een mooi cadeau dat ze met trots zal dragen én voor altijd zal koesteren als herinnering aan een belangrijk moment. Bekijk hieronder de collectie mama kettingen van KAYA, er zit vast iets voor je tussen.

Ketting & wenskaart ineen voor de allerliefste mama

Een sieraad geven wordt nog specialer door de combinatie van wenskaart & sieraad met een liefdevolle tekst voor mama. De combinatie van wenskaart en sieraad is niet voor niets zo populair cadeau om te geven. Alle sieraden van KAYA zijn gemaakt van luxe materialen zoals écht zilver en elke wenskaart wordt luxe verpakt. Zeker-weten dat dit cadeautje in de smaak zal vallen.

De liefde tussen moeder en dochter is voor altijd

Kende jij deze quote al? Bij KAYA vind je vanaf nu de mooiste quotes en lijfspreuken terug op onze kaarten met prachtige sieraden. Zit jouw favoriete quote er ook tussen? Bekijk de quote-kaarten en maak iemand blij met een mooie quote vanuit je hart. Er zijn verschillende bedels verkrijgbaar, zoals de 3 hartjes van zilver, rosé-en geelgoud plated. Of wat dacht je van de boverende Key to my Heart bedeltjes, geïnspireerd op 19e eeuwse sleutels die toegang boden secret gardens: aan de dochter ketting hangt een sleuteltje, aan die van mama een slotje, zo draagt ze voor altijd the key to your heart. Hoe lief is dat?KAYA heeft de cominaties wenskaarten en sieraden zelf ontworpen, waardoor we een veel voordelige prijs kunnen bieden dan andere sieradenwenskaarten. We gebruiken alleen stevige materialen, van echt zilver, zodat het sieraad elke dag met liefde gedragen kan worden.
 

Zeg het met precies de juiste woorden

Vind je het lastig om precies de juiste woorden te vinden om te zeggen dat jouw mama de allerliefste is? Zeg het dan met een sieradenwenskaart van KAYA, een combinatie van prachtige woorden op een kaart met een massief 925 sterling zilveren ketting. Sommige kettingen zijn goud dipped, dus met een laagje echt goud over sterling zilver. De kaart wordt mooi verpakt en voila, je cadeautje is klaar om te geven. Alle wenskaarten voor je liefste moeder worden mooi verpakt in een luxe cadeautasje, zo is het gelijk klaar om te geven.