Moeder dochter sieraad, cadeau voor jullie bijzondere band!

 

Ben je op zoek naar een moeder en dochter sieraad? Een setje voor mama én haar kleine meisje? Dan ben je hier bij het juiste adres. KAYA ontwerpt moeder en dochter armbanden, moeder dochter kettingen, en speciale babysieraden met een bijpassende mama armband. Allemaal voor moeder en dochter sámen. Zie je je kleine meid al trots door de kamer lopen met haar glinsterende 'hetzelfde-als-mama' sieraad?Moeder dochter sieraad setje, voor kleine meisjes die op mama willen lijken!

Mom & me is een lieve armbandenset voor moeder en dochter sámen. Twee identieke armbanden die symbool staan voor de bijzondere moeder dochter band.  Aan beide armbandjes hangt bijvoorbeeld een bol hartje die zegt 'ik hou van jou, met heel mijn hart'.  Of kies de 'key to my heart' bedels, aan het baby sieraad een sleuteltje, aan die van mama een slotje. Zo draagt je dochter voor altijd de sleutel tot mama's hart, hoe lief is dat?!  Dat is weer eens wat anders dan het zoveelste rompertje....als je met dit mamakado geen indruk maakt, weten we het niet meer ;)

Moeder en dochter armband, betekenisvol voor jullie band 

KAYA gebruikt voor haar collectie moeder en dochter armbanden alleen de allermooiste materialen zoals zoetwaterparels, Swarovski kristallen en edelstenen. We hebben de moeder dochter sieraden zowel in sterling zilver, als in verzilverd materiaal. De zilveren set is iets kostbaarder, maar blijft een leven lang mooi. Dit wordt vooral gekozen voor extra speciale gelegenheden zoals de geboorte, doop, bruiloft of een speciaal feest. Daarna wordt het moeder kind set vaak bewaard voor later, om nog eens terug te kijken en herinneringen op te halen. Wil je liever een armband alleen voor mama? Bekijk dan onze mama armbanden hier.
 

Een ketting voor jou en een voor je dochter, wat zullen jullie stralen! 

De liefde tussen moeder en dochter is voor altijd. Laat dit tot uiting komen met twee zilveren moeder dochter kettingen, één voor jou, één voor je kleine meid. Een prachtig cadeau voor moeder. De moeder ketting met bijpassende ketting voor dochter zijn gemaakt van echt zilver, voor altijd mooi. Wat een bijzonder en persoonlijk cadeau om de band tussen jou en je kind te symboliseren!

Giving Back aan kinderen in Gambia

KAYA heeft hart voor alle kinderen, daarom doneren wij per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Op dit moment gaan door donaties al 16 kindjes naar school, maar we hopen in de toekomst nog veel meer kindjes in Gambia een kans op onderwijs te mogen bieden, omdat onderwijs naar ons idee de basis én de toekomst is van elk kind. Lees hier meer over ons Giving Back project.

                 ★ Bijna alle moeder dochter sieraden: voor 16.00 uur besteld = gelijk verzonden! ★ 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »