De mooiste parel sieraden, voor een betaalbare prijs!

parelsieradenAAA-kwaliteit zoetwaterparels, tijdloos en trendy


Parels zijn tijdloos, classy en stoer tegelijk. Daarom vind je bij KAYA echte parelkettingen, armbanden en oorbellen. Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor schoonheid en eeuwigheid. We gebruiken alleen échte zoetwaterparels van hele hoge kwaliteit die geheel uit parelmoer bestaan. Aangevuld met Swarovski kristallen en edelsteentjes maakt het elke outfit helemaal af!

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2Een parelarmband, om je te laten stralen! 

Een parelarmband of ketting is het ideale sieraad om jouw trouwoutfit af te maken. Personaliseer je parelarmband door er een gegraveerde bedel aan te hangen, of ga voor een ketting met de naam van je verloofde. Al onze parelarmbanden zijn gemaakt van de mooiste en sterkste kwaliteiten, we gebruiken echte zoetwaterparels die uit hoge kwaliteit parelmoer bestaan, voor altijd mooi! Een prachtig trouwsieraad voor de grote dag zelf, maar net zo mooi om te dragen maanden daarna. Met de fijne herinnering aan het sieraad, zal je hem elke dag met liefde dragen! 

Parels, betoverend mooi

KAYA ontwerpt prachtige, heel persoonlijke sieraden. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van zoetwaterparels, die symbool staan voor eeuwige schoonheid. De zachte glans van parels is dan ook betoverend. Samen met Swarovski kristallen en puur zilver geven ze elk sieraad een sprankelende ‘touch’ van exclusiviteit. 

Alle parelsieraden worden feestelijk verpakt

Uiteraard denken we aan de verpakking van al onze sieraden. Elk sieraad wordt mooi verpakt in een zijden sieradenbuideltje. Mooi om je bruid sieraad in te bewaren, of om cadeau te geven. 

Voor mama en haar mini-bruidje

Om je huwelijk helemaal speciaal te maken: voor bruidsmeisjes hebben we bijpassende parelarmbandjes ontworpen in alle kindermaten, van baby tot tiener! Heel mooi voor op de dag zelf 'hetzelfde als de bruid' en een mooie herinnering voor later. Daarnaast is het een mooie manier om te laten zien hoe blij je met je 'grote' hulp bent. Zie je haar al stralen!?