mamacadeau, om de liefde voor je drie kinderen te showen!

Cadeautip voor mama's met drie kinderen!

KAYA heeft in haar collectie prachtige persoonlijke mamakado's.. Laat de namen en geboortedata van haar drie kinderen in een zilveren sieraad voor altijd vastleggen. Ze draagt dit vast elke dag bij zich, haar bundeltje liefde. Gemaakt van door-en-door zilver, dus voor altijd mooi. KAYA heeft de bestsellers voor mama met drie kinderen op een rij gezet, zodat je zeker een 'altijd-goed-cadeau' geeft.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3

Een prachtig cadeau voor mama’s met 3 kinderen

Een sieraad die met trots en dicht bij het hart wordt gedragen. Kaya sieraden heeft in de webshop het beste Moederdag cadeau. Geef haar bijvoorbeeld een zilveren ketting met geboortestenen. Papa’s hiermee kun je mama verblijden op deze mooie dag. Dit cadeau is prachtig en helemaal speciaal voor haar gemaakt, een schot in de roos voor elke vrouw. Bij ons vind je een ruim aanbod aan de mooiste moeder sieraden voor een mama met drie kinderen. De sieraden kunnen worden gepersonaliseerd en zo kun je deze mama sieraden voorzien van drie kindernamen. Daarnaast is het ook mogelijk om drie verschillende geboorte stenen toe te voegen op het sieraad. Iedere geboortesteen staat dan voor een kind en zo kun je ze altijd dicht bij je dragen.

 

Het hele gezin in een mama sieraad van Kaya Sieraden

Voor een moeder is haar gezin alles. Met de familie stamboomketting met geboortesteentjes kan ze haar geliefden altijd bij zich dragen. Deze fraaie sieraden bieden meerdere opties tot personaliseren. Je kunt er uiteraard de namen die je wilt in laten graveren, maar je kunt ook zelf de geboorte steentjes uitzoeken. Zo wordt het een prachtig sieraad voor moeders, en dus perfect om cadeau te geven of gewoon voor jezelf te kopen.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je vrouw? Of wil je jezelf een keer verwennen met een nieuw sieraad? Kaya Sieraden heeft een groot assortiment aan geboortesteen ringen, variërend van 1 kind tot maar liefst 6 kindjes. Dus ook voor moeders met 3 kinderen zijn deze ringen perfect. Geboortestenen staan bekend om hun helende krachten, elke steen draagt zijn eigen geboortemaand met betekenis bij zich. Zo heb je altijd een mooi en vooral ook bijzonder cadeau voor je vrouw, vriendin, moeder of oma.

 

Mama sieraad voor drie kinderen online bestellen

Draag je drie kinderen bij je door voor een ring te gaan met drie geboortestenen. Daarnaast kun je hier ook de namen in laten graveren waardoor het extra persoonlijk wordt. Als finishing touch heeft elke ring plek voor een gravering aan de binnenzijde, voor je eigen gekozen woord, een naam of datum. Een perfect cadeau voor mama, je vrouw, je oma of voor een ander om drie kinderen altijd dichtbij je te kunnen dragen. In onze webshop vind je dus verschillende mama sieraden om zo de liefde voor drie kinderen te symboliseren in een sieraad. Daarnaast kun je bij ons ook terecht als je moeder bent van 1 kind, 2 kinderen, maar ook van 4, 5, of 6 kinderen. Zo kun je altijd je kinderen dicht bij je dragen door middel van onze mama sieraden. Deze sieraden zijn van topkwaliteit en zijn gemaakt van de beste materialen waardoor ze voor altijd mee gaan. Deze mama sieraden kun je eenvoudig online bestellen in onze webshop en dat voor de beste prijzen!