mamacadeau, om de liefde voor je drie kinderen te showen!

Cadeautip voor mama's met drie kinderen!

KAYA heeft in haar collectie prachtige persoonlijke mamakado's.. Laat de namen en geboortedata van haar drie kinderen in een zilveren sieraad voor altijd vastleggen. Ze draagt dit vast elke dag bij zich, haar bundeltje liefde. Gemaakt van door-en-door zilver, dus voor altijd mooi. KAYA heeft de bestsellers voor mama met drie kinderen op een rij gezet, zodat je zeker een 'altijd-goed-cadeau' geeft.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2

Een prachtig cadeau voor mama's met drie kinderen  

Een sieraad die met trots en dicht bij het hart wordt gedragen. KAYA geeft de beste tip voor Moederdag 2018. Geef haar een Zilveren Ketting met geboortestenen ‘Familie Stamboom’. Papa’s hiermee kun je mama verblijden voor dit jaar.  Dit cadeau is prachtig en helemaal speciaal voor haar gemaakt, een schot in de roos voor elke vrouw.

Het hele gezin bijeen

Voor een moeder is haar gezin haar alles. Met de familie stamboomketting met geboortesteentjes kan ze haar geliefden altijd bij zich dragen. Deze fraaiee sieraden bieden meerdere opties tot personaliseren.  Je kunt er uiteraard de namen die je wilt in laten graveren, maar je kunt ook zelf de geboorte steentjes uitzoeken. Een prachtig sieraad! 

Geboortesteen sieraad, om de liefde voor je kindjes te showen! 

Opzoek naar een origineel cadeau voor je vrouw? Of wil je jezelf een keer verwennen met een nieuw sieraad? Kaya heeft een groot assortiment geboortesteen ringen, varierend van 1 kind tot maar liefst 6 kindjes. Geboortestenen staan bekend om hun helende krachten, elke steen draagt zijn eigen geboortemaand met betekenis bij zich, een ontzettend mooi cadeau dus! Draag je drie kindjes bij je door voor een ring te gaan met drie geboortestenen + namen, extra persoonlijk! Als finishing touch heeft elke ring plek voor een gravering aan de binnenzijde, voor je eigen gekozen woord, een naam of datum. Een perfect cadeau voor mama