Je baby 1 jaar? Vier deze mijlpaal met een bijzonder cadeau

baby 1 jaar cadeau

Vier haar eerste verjaardag met een persoonlijk cadeau!  


De eerste verjaardag van je kind is een echte mijlpaal. In een rap tempo heeft je kindje leren kruipen, staan, zitten en brabbelen. Deze maalpaal wordt vaak gevierd met een babyfeestje voor familie. Maar wat geef je nu cadeau? Bij KAYA maken we sieraden om haar eerste verjaardag tastbaar te herinneren. Niet alleen prachtig op de dag zelf, maar later ook een tastbare herinnering van haar eerste verjaardag!

Bekend van: Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2

 

Van baby naar dreumes

Hoera! Je kindje wordt 1 jaar. Ze is nu geen baby meer, maar een dreumes. Maar wat is een Dreumes nu eigenlijk? Vaak zeggen mensen na baby een peuter. Maar er is een hele fase daartussin: de dreumestijd. Je baby maakt dan drie grote sprongen, een mooi boek om hier eens in te duiken is ‘oei ik groei’.

Verjaardag cadeau baby van 1 jaar

Het is nog beste lastig om te bedenken wat je kind voor zijn eerste verjaardag krijgt. Voor kinderen van 1 jaar is het verstandig om iets te kopen wat een tijdje meegaat. Persoonlijk ben ik een fan van houten speelgoed. Je kindje leert namelijk onderscheid maken in gladde, ruwe, zachte en harde voorwerpen. Voor haar feestje zelf is het natuurlijk prachtig als ze naast een mooi jurkje ook bijpassende sieraden krijgt. Extra leuk voor de prachtige foto’s die gemaakt gaan worden.
Kies een armbandje, ketting of een gepersonaliseerd sieraad. Speciaal voor onze ‘1 jaar’ sieraden zetten we overal een verlengkettinkje aan. Dit groeit nog zo’n 2 tot 3 jaar met haar polsje mee. Om het daarna op te bergen en later nog eens herinneringen op te halen aan haar eerst verjaardag!
 

Moeder baby armbandjes, uniek cadeau voor baby én mama 

Extra leuk is dat de armbandjes nu ook te personaliseren zijn met bijvoorbeeld een naambedel, tekstbedel met persoonlijke boodschap of de letter van de voornaam van het kindje. Enorm leuk tijdens haar eerste fotoshoot of verjaardag. En natuurlijk wordt ook aan de moeder gedacht; bij elk baby armbandje is een bijpassende mama armband verkrijgbaar. Ideaal om een kersverse moeder te verrassen met een speciaal cadeau. De babyarmbandjes zijn erg schattig om te dragen en vormen later een tastbare herinnering aan de babytijd.