Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

armband met klaver

Klaver armband kopen doe je bij KAYA Sieraden

Voor een klaver armband ben je bij KAYA aan het juiste adres. Speciaal voor jou hebben we een mooi collectie armbanden met het klavertje vier samengesteld. Een klavertje vier staat voor geluk en wordt gezien als de brenger van voorspoed en positiviteit. Zo kun jij een portie geluk altijd om je pols bij je dragen. 

Klavertje vier armband personaliseren

Bij KAYA zijn we gespecialiseerd in het personaliseren van sieraden. Veel van onze armbanden met klavertje vier kun je dan ook verder personaliseren. Bijvoorbeeld met een graveerbedel waar je de naam van je dierbare op laat graveren. Naast de trendy klaver is ook het dragen van een letter aan je sieraad helemaal hip. Je ziet het terug in de modebladen en op tv. En wie weet binnenkort ook bij jou! Wil je het liever wat subtieler, dat kan natuurlijk. Kies een klein maar fijn bedeltje en laat deze aan de armband bevestigen. Zo kun je jouw eigen unieke persoonlijke klaver armband samenstellen. 

Zilver en Goudkleurig Stainless Steel 

Bij ieder sieraad staat vermeld in welke materialen en kleuren het artikel beschikbaar is. Onze zilverkleurige artikelen zijn van .925 sterling zilver, hetzelfde wat je dus bij de juwelier koopt. Met zilver weet je zeker dat je voor een leven lang mooie glans gaat. De klaver armbanden goud zijn in de meeste gevallen van stainless steel. Het fijne van stainless steel is dat het heel hard materiaal is en dus weinig krassen geeft. Daarnaast kun je stainless steel sieraden gewoon omhouden met douchen, zwemmen, slapen. Je hoeft het in principe nooit af te doen. 

Het perfecte cadeautje als steuntje in de rug

Wil je graag iemand een steuntje in de rug geven, een beetje extra geluk toewensen? Heeft ze het nu even nodig, dan is dit je kans. Met een klavertje vier armband geef je haar een symbolisch cadeautje, ze zal het ervaren als net dat beetje extra kracht wat ze zo goed kan gebruiken. Een extra portie geluk en liefde, ze zal je dankbaar zijn! We verpakken ieder sieraad in een geschenkverpakking, samen met een poetsdoekje zodat je het sieraad altijd weer kunt oppoetsen. Op het stevige kaartje kun je je persoonlijke boodschap achterlaten, altijd leuk voor later om nog eens terug te lezen. Al onze producten passen door de brievenbus, dus mocht je het niet persoonlijk kunnen geven dan kun je het rechtstreeks naar de jarige versturen. En jouw persoonlijke tekst, die drukken wij voor jou op het kaartje. 

Combineer de armband met klavertje vier met andere armbandjes

Mixen en matchen is dé trend van nu. Combineer de armband met het klavertje vier met andere armbandjes. Bij KAYA Sieraden weten wij als geen ander dat sieraden een outfit compleet maken en daarom voegen we steeds nieuwe collectie toe. Zo kun jij telkens nieuwe combinaties maken, voor iedere gelegenheid en outfit een andere set.