Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 2 van 2

babyarmband zilver graveren

Door-en-door zilveren baby armbandjes, extra sterk!

Ah, wat lief! Een geboorte armbandje met gravure van écht zilver, een prachtig cadeau voor een pasgeboren baby. Speciaal ontworpen voor bijzondere momenten zoals haar doop of eerste verjaardag. Een zilveren baby armbandje om haar kleine polsje voegt iets speciaals toe aan dit bijzondere moment. Daarna wordt het een tastbare herinnering, om later nog eens stil te staan hoe klein ze vroeger was. 

Zilveren baby armbandje met gravure, extra speciaal

KAYA Sieraden ontving zoveel verzoekjes van een armbandje als geboortecadeautje, daar moesten we natuurlijk wat mee. We ontwierpen een ruime collectie aan zilveren baby sieraden. Mocht je het leuk vinden, dan kunnen we op het naam armbandje voor baby ook nog haar geboortedatum graveren. Of graveer haar doopdatum om deze datum te koesteren. Alle geboortejuweeltjes worden extra sterk gemaakt van .925 zilver, zo is haar armbandje mooi voor altijd en een mooi aandenken voor later om terug te kijken hoe klein en fijn haar polsje was. 

Tastbare herinnering aan vroeger met een baby armbandje zilver

De zilveren baby armbandjes van KAYA worden stuk voor stuk met de hand gemaakt van echt .925 zilver, zoetwaterpareltjes, edelsteen en Swarovski kristallen. Een geweldig kraamcadeau met naam of een babyshower cadeau. Wat zal het naam armbandje de baby lief staan. Voor onze baby juweeltjes gebruiken we alleen het állersterkste 49-draads staaldraad, we weten uit ervaring hoe hard een baby kan trekken. Om nog jaren plezier te hebben van het baby armbandje zilver monteren we een sterk zilveren verlengkettinkje aan elk armbandje. Zo heeft je kleine meid nog circa 3 jaar plezier van haar zilveren baby armbandje met naam, waarna het in de ‘souvenirs-voor-later-doos' verdwijnt. 

Bedelarmband kind: stel zelf samen

Je oma kent ze vast nog, zilveren armbandjes met allemaal twinkelende bedels eraan. Uren kon ze er naar kijken, gefacineerd door de vormpjes en kleurtjes. Bij KAYA Sieraden maken we nu ook bedelarmbandjes, maar dan verpakt in een modern jasje. Zo kan je er zelf een bedel aan doen met een gravure, aangevuld met hippe moderne bedels. Kies uit hartjes, beestjes, pareltjes en prachtige symbolen. Met zo'n samengesteld baby armbandje met naam geef je een prachtig symbolisch cadeau dat ze voor altijd zal koesteren. Natuurlijk door-en-door zilver, maar vergeet ook zeker niet de babyarmband goud