Moederdag 13 mei: geef een lief én persoonlijk cadeau

De namen van haar kinderen in een sieraad

De namen van haar kinderen gegraveerd in een prachtig sieraad. Het is een enorme trend, het geven van een mooi, persoonlijk cadeau voor Moederdag. Om de bijzondere band te symboliseren én je kinderen altijd dichtbij je te hebben slaag je bij KAYA voor een moedersieraad zeker. De sieraden worden stuk voor stuk gemaakt van écht zilver, verguld goud en Swarovksi kristallen. Laat ook jouw verhaal vastleggen in een van deze prachtige mama sieraden.

Bekend van Happinez, Fabolous Mama,, Libelle, Margriet

Pagina 1 van 2
 

Het mooiste cadeau voor moeder, speciaal voor Moederdag

Vaders en kinderen, opgelet. Als mama nu niet meeleest, geven wij de beste tip voor Moederdag 2018. Geef haar een ketting uit de infinity lijn, een infinity ketting die de oneindige band tussen jullie vastlegt. Wedden dat ze dat, naast de mooie tekeningen, de warme croissantjes en de verse koffie, geweldig vindt om te krijgen?! Maak het sieraad persoonlijk door een kindernaam, geboortedatum of speciaal woord erin te laten graveren. Succes verzekerd voor aankomende Moederdag! 
 

Moeder dochter armbandjes, symbolisch voor jullie liefdevolle band

Voor kleine meisjes die op mama willen lijken ontwierp KAYA speciale moeder dochter armbandjes. Zie je haar al trots samen met mama haar armbandje dragen! Of wat dacht je van een zilveren teksthanger met populaire teksten als 'de liefde tussen moeder & dochter is voor altijd. Of 'I love you to the moon & back'. Met deze moederdagcadeaus zit je zeker goed en geef je het mooiste cadeau éver!