met-de-hand gegraveerde sieraden (zilver) - keep your loved ones close

Met de hand gegraveerd, draag je kinderen dichtbij je hart


Draag jij je kinderen, een speciaal woord of je geliefde het liefst de hele dag bij je? Dan is deze collectie met-de-hand gegraveerde sieraden iets voor jou. Tanja graveert armbanden, kettingen en bedels  op ambachtelijke wijze met een speciale graveerpen. Vat je ontroerende moment, vriendschap of moederliefde in een sieraad en vertel je eigen verhaal als een 'handgeschreven briefje'. Puur, ambachtelijk en d
oor-en-door sterling zilver, een persoonlijk en uniek cadeau om altijd te koesteren.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama
Pagina 1 van 3


Stuk voor stuk handgemaakt om Moederliefde in een sieraad te vatten

KAYA graveert al haar sieraden op ambachtelijke wijze met een speciale graveerpen. Elk sieraad is stuk-voor-stuk met de hand gemaakt, waardoor elk sieraad een persoonlijk tintjte krijgt. Zo kan jij jouw ontroerende momenten, bijzondere data, dierbare vriendschappen of moederliefde kwijt in een sieraad en vertel jij je eigen verhaal. De met de hand gegraveerde sieraden zijn geinspireerd door de 'met de hand geschreven' brieven van vroeger. Waar de moderne wereld vooral digitaal is geeft deze gravering net dat extra persoonlijke tintje aan dit cadeau. Kies bijvoorbeeld een stevige Jasseron armband met een gegraveerde bedel, chique en trendy tegelijk. Puur, ambachtelijk en door-en-door sterling zilver, een persoonlijk en uniek sieraad om altijd te koesteren.
 

Persoonlijk, uniek en met ambacht 

KAYA sieraden houdt van mensen, ontroerende momenten, vriendschap en moederliefde. Dat zie je terug in elk ontwerp. De met de hand gegraveerse sieraden zijn geïnspireerd door 'met de hand geschreven' brieven van vroeger. Naast de woorden vertelt elk sieraad een uniek verhaal. Tanja graveert in haar studio de sieraden met de hand, dus echt handmade with love! 

Hand-gegraveerde sieraden in Nederlands handschrift

Ken jij een vrouw die niet van sieraden houdt? Ik eerlijk gezegd niet, haha! En kijk nou eens naar deze prachtige hand-gegraveerde zilveren armband, met een échte zoetwaterparel. Een super feestelijk geschenk. Dit cadeau wordt extra dierbaar doordat er een hand-gegraveerd hartje aan hangt. Laat hier een naam, datum of lief woordje in graveren om het cadeau super persoonlijk te maken. De armband is verkrijgbaar van baby- tot damesmaat. We zijn er trots op dat we echt het Nederlandse cursieve (school)handschrift gebruiken. Waar de moderne wereld vooral digitaal is gaat geeft dit schrijfhandschrift net dat extra persoonlijke tintje aan het sieraad.

Uiterste precisie om jouw moment in een sieraad te vatten

Onze gravures gebeuren met een graveerpen, met uiterste precisie en elegantie. Dat betekent dat niet alles kaarsrecht staat, en de letters niet allemaal dezelfde vorm. Dat is juist de charme ervan. Wil je liever een machinale gravering, bekijk dan onze moeder sieraden.