Armband met naam of woord, voor de liefste mama

mama armbandenmama armbanden van écht zilver, draag je kinderen dichtbij


Zoek je een mama armband voor je de allerliefste moeder? 
Hoe mooi is het om de de moederliefde in een zilveren sieraad te vatten! Elke mama armband uit deze collectie vertelt zijn eigen verhaal met gegraveerde kindernamen, geboortedata of bedels met speciale symbolen. Zo draagt mama elke dag haar kinderen dichtbij zich. Door-en-door sterling zilver, voor altijd mooi. 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3

Moeder jasseron armband met ronde schakels, voor al je bedels

De trendy zilveren jasseron armband is 19cm, helemaal van echt zilver. Door de schakels is deze armband bijzonder geschikt voor onze naambedels met karabijnhaak. Je haakt de naambedels zo aan de armband! En door de open schakels kan je ook, indien nodig, de lengte verstellen. De armband wordt verpakt in een luxe sieradendoosje.

Mama armband met naam of lief woord: vertel jouw verhaal!

Hartvormige bedels met 1 naam, dieren, sterrenbeelden of een 4-namen graveerbedels. De keuze is enorm. Door het karabijnhaakje is deze charm gemakkelijk aan een armband of ketting te bevestigen. Geef de door jouw gewenste namen op en wij zorgen voor de rest.

Hoe leuk voor mama, voor elke gelegenheid een nieuwe bedel

Mama's houden van sieraden, je kan ze bij je dragen en laat zien hoe trots ze is op haar kids. Geef haar een basisarmband met een bedel, en breid dit bij bijzondere momenten steeds meer uit. Schitterend voor een speciale gelegenheid, zoals mama's verjaardag, moederdag of een aan ander bijzonder feest.