Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 3 van 4

Ketting met hanger

Ketting met hanger personaliseren

Geef een persoonlijke touch aan je sieradencollectie met onze unieke mogelijkheid om kettingen met hanger te personaliseren. Maak je sieraad nog specialer door de hanger te laten graveren met een naam, datum of betekenisvolle boodschap. Maar daar houdt het niet op – creëer een echt meesterwerk door de hanger te combineren met een prachtige geboortesteen hangertje die je dierbare momenten symboliseert, of voeg een ander bedeltje toe dat jouw verhaal vertelt. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp een ketting met hanger die niet alleen elegantie uitstraalt, maar ook de diepte van jouw unieke reis weergeeft.

Geef een zilveren ketting met hanger cadeau

Geef een tijdloos en betekenisvol cadeau met onze prachtige zilveren ketting met een zelf uitgekozen hanger eraan. Een zilveren ketting straalt elegantie uit en past bij elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of speciale mijlpaal. De toegevoegde hanger voegt een persoonlijk tintje toe aan het cadeautje, waardoor je een boodschap van liefde, vriendschap of waardering kunt overbrengen. Bij een zilveren sieraad weet je zeker dat je het oneindig kunt dragen, zonder dat het verkleurt. Wordt het een beetje dof of zwart? Met het meegeleverde poetsdoekje maak je het sieraad in no-time weer als nieuw, glanzend en stralend als toen je het cadeau gaf. 

Stainless Steel hangertje met bijpassende ketting

Ben je op zoek naar een hangertje en ketting die niet verkleuren, die je gewoon om kunt houden met zwemmen, sporten en douchen? Kies dan voor de stainless steel hangertjes uit onze Nova Pérola stainless steel collectie. En het is ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee, voor een gouden stainless steel ketting met hangertje kun je bij KAYA al klaar zijn voor 25 tot 35 euro. Terwijl je voor écht goud minstens 5x zo veel betaalt. Tel uit je winst! Zo kun jij tegen een scherpe prijs toch jouw mooie gepersonaliseerde ketting dragen.