Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Infinity betekenis: leg oneindige liefde vast

De betekenis van het infinity ketting is heel mooi:  het symboliseert oneindigheid, kracht en eeuwige liefde. Niet voor niets zijn door-en-door zilveren Infinity sieraden dé trend van dit moment. Zeg symbolisch hoeveel ze voor jou in je leven betekent. Gemaakt van .925 zilver, voor altijd mooi. We verpakken de infinity sieraden in een luxe geschenkverpakking, zo is het gelijk klaar om te geven!
Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Veronica, Fabolous Mama.

infinity armband, waar komt het woord infinity vandaan?

De oorsprong van het woord infinity ligt in het Latijns woord 'infinitas', dat grenzeloosheid betekent. Ze dachten hierbij aan het universum, wat geen begin en geen einde heeft. Het symbool lijkt op een gekantelde acht, een soort lint dat oneindig doorgaat. Infinity sieraden zijn dus ontstaan om het idee van 'oneindigheid' te weerspiegelen. Van oneindige liefde, oneindige vriendschap om gewoon om te zeggen dat je er al altijd voor iemand zal zijn. Daarom is het zo'n mooi cadeau (zeker in echt zilver), om aan een vriendin of dierbare te geven. 

De lemniscaat van infinity ketting, ofwel de gekantelde 8

Het infinity teken (in het Nederlands ook wel lemniscaat genoemd), staat voor oneindige liefde. Een prachtig teken om in een sieraad te verwerken. Bij KAYA kun je een infintiy armband, infinity ketting of los infinity bedeltje graveren met bijvoorbeeld kindernamen of een symbolisch woord en/of datum om het nóg persoonlijker te maken. Het symboliseert gelukkige momenten of kan helpen verdrietige gebeurtenissen een plek te geven. KAYA maakt gebruik van de hoogste kwaliteit materialen zoals Sterling zilver en Swarovski kristallen. Ieder item wordt met zorg en als cadeautje verpakt. En niet geheel onbelangrijk; de sieraden zijn heel betaalbaar. Laat ook jouw verhaal vastleggen in een uniek, mooi en persoonlijk sieraad. Infinity staat voor eeuwigheid of oneindigheid. In de wiskunde werd dit symbool door de zeventiende eeuw geïntroduceerd door John Wallis, een getalenteerd wiskudige. Hij bedacht de lemniscaat, de liggende acht (als een soort lint), als symbool om de oneindigheid weer te geven. Deze liggende acht wordt nu nog steeds gebruikt in de hedendaagse wiskunde, als symbool voor oneindigheid.

Het infinity symbool, prachtig in z'n eenvoud

Door de simpele vorm is het infinity symbool erg geliefde voor sieraden. Er zijn ontzettend veel variaties ontstaan, allemaal met het infinity symbool als uitgangspunt. Bekijk bijvoorbeeld onze infinity sieraden met daarin gegraveerde namen, of met het woord 'forever' erin geschreven. KAYA weet al jaren als geen ander de liefde van mama voor haar kinderen te vangen in sieraden; achter ieder cadeau schuilt een persoonlijk verhaal. De Infinity armbanden en kettingen van KAYA Sieraden legt deze oneindige liefdes vast. Een perfect cadeautje voor elke mama om zo haar kinderen dichtbij zich te dragen. Alles wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit .925 zilver en luxe verpakt, gelijk klaar om aan mama te geven.

Vaders en kinderen, opgelet. Als mama nu niet meeleest, geven we een mooie tip. Geef haar een Infinity ketting en graveer hierin de namen van haar kinderen. Wedden dat ze dat, naast de mooie tekeningen, de warme croissantjes en de verse koffie, geweldig vindt om te krijgen?! Of kies een infinity armband met een voorletter, een inschriptie of gewoon om te zeggen dat je altijd van haar houdt. En dan de liefde tussen een moeder en haar kinderen; die is voor altijd. Vereeuwig deze band met zilveren infinity moeder en dochter armbandjes. Jij draagt de naam van je dochter, en zij die van jou. Hoe symbolisch is dat?