Verras je vriendin met een 'altijd goed' sieraad

kado voor je geliefde

Verras je vriendin met een liefdevol sieraad! 

Je vriendin is jarig, er is een bijzondere datum om te vieren, of je wilt haar gewoon zomaar verrassen? Juist op een bijzonder moment een speciaal sieraad geven, dat vindt elke vriendin leuk. Daarom heeft KAYA haar bestsellers voor geliefden op een rij gezet. Stuk voor stuk originele cadeaus, waar je zorg en aandacht aan hebt besteed om het uit te kiezen. Verras haar daarom met een prachtig sieraad uit deze collectie, succes gegarandeerd!

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica

Pagina 1 van 3

Romantische bekroning op jullie liefde: een sieraad voor vriendin

We vielen als een blok voor de puzzelstukjes kettingen die je met elkaard draagt Een mooie variant op het klassieker breek-hartje van vroeger. We hebben deze 'breekhartjes-in-een-modern-jasje' ook in ying yang uitvoering, of kleine blokjes. Of wat dacht je van onze vriendschapsringen of liefdeskettingen? Jullie namen in twee ringen gegraveerd. Het atelier van onze graveur is gespecialiseerd in het vervaardigen van zilveren ringen met gravure. De gravure wordt in ons atelier volgens de beste en nieuwste methodes in jou ring gezet. Onze graveur beschikt over een modern atelier dat voorop loopt in techniek en kwaliteit. Gravures worden altijd door een edelsmid met de hand gezet. Want handwerk staat garant voor klasse, duurzaamheid en kwaliteit. Niet alleen verliefde stelletjes, maar ook hartsvriendinnen of moeder & dochter kunnen nu met de naam van de ander lopen.

Liefdesketting voor je vriendin, een gegraveerde tekst in een liefdesketting

Wil jij je vriendin verrassen met een origineel cadeau? Een origineel cadeau voor je vriendin is er eentje, die je speciaal voor haar hebt uitgekozen. Een cadeau wordt pas echt uniek door het te voorzien van een gravering. Wat dacht je van een zilveren infinity ketting met jullie namen, of een naam + datum erin. Of twee hangers met jullie initialen erop gegraveerd? Met zo'n persoonlijk sieraad zul je haar zeker verrassen! Door deze persoonlijke touch krijgt het cadeau een speciale waarde en is het een bijzondere herinnering voor altijd.
Dit sieraad wat je met zorg hebt uitgekozen zal zeker in de smaak vallen bij je vriendin! 

Verjaardagscadeau vriendin, altijd luxe verpakt

Voor je vriendin haar verjaardag wil je natuurlijk wel laten zien dat je met zorg en aandacht een cadeau hebt uitgekozen. Met een persoonlijk cadeau gaat dit zeker lukken. Graveer jullie beider namen bijvoorbeeld op de breekhartjes, of creeer een gepersonalisieerde armband voor je vriendin. Met zo’n bijzonder verjaardagscadeau voor je vriendin heb je zeker succes! Vaak worden de sieraden door mannen gekocht, en we krijgen regelmatig te horen dat ze onze cadeauverpakking zo fijn vinden. Daarom verpakken we alle liefdes sieraden luxe in een sieradendoosje of zijden sieradenbuideltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
 

Subtiel en Symbolisch, liefdes ketting en wenskaart ineen

Zoek je een cadeau met betekenis voor de liefde van je leven? Met deze unieke Sieraden Wenskaart zit je zeker goed! De fijne écht zilveren liefdes kettingen zijn dé sieradenhit en met de prachtige woorden op de kaart geef je een symbolisch cadeau, recht uit je hart.  KAYA verkoopt diverse designs voorzien van symbolische bedeltjes gemaakt van door-en-door zilver. Zo blijft het voor altijd mooi.
Vind jij het soms lastig wat je op een wenskaart moet zetten? Deze quote wenskaarten & sieraad zeggen heel veel van zichzelf en ze zijn er voor diverse gelegenheden. Met de mooie quote- sieraden kaarten zit je dus altijd goed. 

Ketting en armband voor vriendin van hoge kwaliteit voor lage prijs

Onze prijzen zijn lager in vergelijking met andere sieraden merken die Wenskaarten verkopen.
Dit komt omdat KAYA geen gebruik maakt van dure reclame, geen bedrijfspand huurt alles zelf ontwerpt en inkoopt. We gebruiken alleen de beste kettingen, kristallen en bedeltjes, alles door-en-door zilver (en rosé-en geelgoud plated). De sieraden wenskaart wordt geleverd in een transparant hoesje met zilverpoetsdoekje(s), verpakt in een rood cadeautasje. Zodat jij hem alleen nog aan je vriendin hoeft te geven!