Customer service
Categories
★ Father's Day Bracelets Chains Charms Rings Earrings Gift for > Moments Collections Tips and advice SALE Customer service BlogAbout us
Cart
 • You have no items in your shopping cart...
 • Livechat
  29/04/2024

  Top 5 tips voor het leukste moederdagcadeau

  Hoe vaak laat jij je moeder weten dat ze de allerbeste is? Dat je haar enorm dankbaar bent voor alles wat ze voor je doet? Op zondag 12 mei is het Moederdag: tijd dus om de liefde voor jouw moeder in een blijvend cadeau vast te leggen.

  Op deze tweede zondag in mei zetten we onze moeders goed in het zonnetje. Natuurlijk verzorgen jullie als gezin een heerlijk ontbijt op bed en van de (klein)kinderen krijgt mama de mooiste tekeningen. De liefde tussen jullie is overduidelijk voelbaar wanneer je jouw moeder een dikke knuffel geeft. Vaak vertelt ze jou hoe trots ze op je is, maar vandaag draaien we de rollen om: jij laat je moeder door een uniek en betekenisvol cadeau weten hoeveel je van haar houdt. Het vormt een tastbare herinnering aan de boodschap dat jij ook ontzettend trots bent op haar. 

  Moederdag ketting geboorteboeket

  Handige Moederdag cadeau tips

  Maar waar begin je? Wij begrijpen heel goed dat de inspiratie na al die jaren wel een beetje op is. Dit jaar haal je geen bosje bloemen of een doos chocola, maar verras je mama met iets wat haar iedere dag laat stralen. Heb je ‘m al door? Onze beste tip is natuurlijk een persoonlijk sieraad. Een sieraad dat haar altijd aan de kinderen herinnert. Misschien vind je het lastig om zoiets persoonlijks voor haar uit te zoeken; met onderstaande tips helpen we je graag op weg. 

  • ♡ Neem een stiekem kijkje in het sieradenkistje van je moeder. Ontdek welk soort sieraden ze vooral draagt en speel hier op in. Zie je veel zilver of juist goud; en zijn de sieraden subtiel en minimalistisch of juist lekker grof? Je ziet waarschijnlijk snel een duidelijke lijn in haar collectie terug.

  • ♡ Vraag om hulp. Jouw tante weet vast als geen ander welke sieraden haar zus graag draagt. Zij kan je dus helpen met het vinden van een perfect sieraad voor mama. Samen komen jullie er ongetwijfeld uit.

  • ♡ Het gaat om de boodschap. Natuurlijk is het fijn dat het door jou gekozen sieraad in de smaak valt, maar het gaat uiteindelijk om de liefdevolle boodschap die erachter verscholen ligt. Een sieraad met persoonlijke gravure is altijd mooi, omdat mama hiermee haar (klein)kinderen dichtbij draagt. 

  Top 5 Moederdag sieraden

  Vind je het toch nog lastig om de juiste keuze te maken? Laat ons je inspireren met de top 5 mooiste Moederdag sieraden uit onze collectie. 

  • ♡ De populaire closed forever armband staat dankzij de in elkaar verweven schakels symbool voor de onbreekbare band tussen moeder en kind. Je laat hierop 1 tot 5 namen graveren en hebt zo het hele gezin bij elkaar.
   Schakel paperclip armband met twee namen verguld

  • ♡ Op de klassieke vintage disc laat je tot wel 4 initialen graveren. Deze prachtige en persoonlijke ketting wordt met trots gedragen. 

  • ♡ Verras mama en verwen jezelf met deze subtiele moeder en dochter armband. De hartjes van deze luxe armbandjes passen precies in elkaar, zo zijn jullie voor altijd met elkaar verbonden.

  Moeder-dochter armbandeset

  • ♡ De sleutelhanger met brief is een lief en tegelijkertijd praktisch cadeau. In het schattige envelopje zit een brief verstopt, waarop je een persoonlijke boodschap laat graveren. Dankzij deze subtiele eyecatcher raakt mama haar sleutels nooit meer kwijt.

  • Een blijvend bosje bloemen: stel je eigen boeket samen op deze betekenisvolle geboortebloem ketting. Iedere maand heeft een unieke geboortebloem zodat mama haar kinderen op het hart kan dragen.

  Een hele fijne Moederdag!

   

   

  Comments
  Be the first to comment...
  Leave a comment
  Customer service
  Categories
  ★ Father's Day Bracelets Chains Charms Rings Earrings Gift for > Moments Collections Tips and advice SALE Customer service BlogAbout us
  Cart
 • You have no items in your shopping cart...