Customer service
Categories
★ Father's Day Bracelets Chains Charms Rings Earrings Gift for > Moments Collections Tips and advice SALE Customer service BlogAbout us
Cart
 • You have no items in your shopping cart...
 • Livechat
  06/11/2023

  Sprankelend de feestdagen tegemoet

  De herfstvakantie zit er alweer op en de feestdagen staan voor de deur. Leuk! Want de maanden november en december staan bij KAYA in het teken van Black Friday, Sint & Kerst. Dit zijn voor ons altijd drukke tijden waarin we een hoop mensen blij kunnen maken. Wil jij nu ook iemand blij maken? Laat je alvast inspireren door deze stralende KAYA cadeautjes.

  Black Friday

  Kun jij niet wachten tot het zo ver is? Begrijpen wij helemaal! Natuurlijk ben je er graag zeker van dat je jouw pakjes op tijd in huis hebt. Een heel goede tip is daarom: tijdens Black Friday sieraden shoppen! Zo heb je niet alleen alles op tijd in huis, maar shop je ook nog eens met vette korting. Wees er op tijd bij, sla je slag met KAYA's gepersonaliseerde kerstsieraden en accessoires en ga stralend die feestelijke decembermaand tegemoet! 

  Heren armband met gravure leer

  Sinterklaas

  Vervul jij de rol van hulp-Sint en ben je op zoek naar een tof sint cadeautje? Wij helpen je op weg! Bij KAYA worden alle pakketjes netjes ingepakt, zodat jij ze als Sint enkel nog in de schoen hoeft te stoppen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een glinsterend paar oorbellen voor de kleine meid? Of een stoere armband voor jullie zoon. Van schoencadeautjes tot aan pakjesavond, bij KAYA ben je aan het juiste adres!

  Armbandje kind naam lieveheersbeestje

  Kerstmis

  Tijdens de feestdagen wil je er als gezin natuurlijk ook stralend uitzien. Het is dan ook super leuk om op kerstavond iedereen alvast een pakketje te laten openen. Een matchende moeder dochter armband voor mama en de kleine prinses, een leren heren armband voor papa en voor de oudere broer scoor je een stoere jongens armband. Wat zullen jullie stralen tijdens het kerstdiner met de familie! Bekijk alvast welke kerstketting, kerst armbandje of kerstoorbellen jij op je verlanglijstje gaat zetten. 

  Moeder-dochter armbanden set cadeau stainless steel goud en zilver

  Heb je inspiratie kunnen opdoen? Ga dan nu op zoek naar de meest bijzondere cadeautjes voor de feestdagen. Veel shopplezier!

  Auteur: Tanja Rakhou is eigenaar van KAYA Sieraden. Dé sieraden webshop voor gepersonaliseerde sieraden voor een scherpe prijs en degelijke kwaliteit.

  Deze blog is aangepast in november 2023.

  Comments
  Be the first to comment...
  Leave a comment
  Customer service
  Categories
  ★ Father's Day Bracelets Chains Charms Rings Earrings Gift for > Moments Collections Tips and advice SALE Customer service BlogAbout us
  Cart
 • You have no items in your shopping cart...