Customer service
Categories
♥ Mother's Day ♥ Bracelets Chains Charms Rings Earrings Gift for > Moments Collections Tips and advice All Jewelry SALE Customer service BlogAbout us
Cart
  • You have no items in your shopping cart...
  • Livechat
    06/11/2023

    Sprankelend de feestdagen tegemoet

    De herfstvakantie zit er alweer op en de feestdagen staan voor de deur. Leuk! Want de maanden november en december staan bij KAYA in het teken van Black Friday, Sint & Kerst. Dit zijn voor ons altijd drukke tijden waarin we een hoop mensen blij kunnen maken. Wil jij nu ook iemand blij maken? Laat je alvast inspireren door deze stralende KAYA cadeautjes.

    Black Friday

    Kun jij niet wachten tot het zo ver is? Begrijpen wij helemaal! Natuurlijk ben je er graag zeker van dat je jouw pakjes op tijd in huis hebt. Een heel goede tip is daarom: tijdens Black Friday sieraden shoppen! Zo heb je niet alleen alles op tijd in huis, maar shop je ook nog eens met vette korting. Wees er op tijd bij, sla je slag met KAYA's gepersonaliseerde kerstsieraden en accessoires en ga stralend die feestelijke decembermaand tegemoet! 

    Heren armband met gravure leer

    Sinterklaas

    Vervul jij de rol van hulp-Sint en ben je op zoek naar een tof sint cadeautje? Wij helpen je op weg! Bij KAYA worden alle pakketjes netjes ingepakt, zodat jij ze als Sint enkel nog in de schoen hoeft te stoppen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een glinsterend paar oorbellen voor de kleine meid? Of een stoere armband voor jullie zoon. Van schoencadeautjes tot aan pakjesavond, bij KAYA ben je aan het juiste adres!

    Armbandje kind naam lieveheersbeestje

    Kerstmis

    Tijdens de feestdagen wil je er als gezin natuurlijk ook stralend uitzien. Het is dan ook super leuk om op kerstavond iedereen alvast een pakketje te laten openen. Een matchende moeder dochter armband voor mama en de kleine prinses, een leren heren armband voor papa en voor de oudere broer scoor je een stoere jongens armband. Wat zullen jullie stralen tijdens het kerstdiner met de familie! Bekijk alvast welke kerstketting, kerst armbandje of kerstoorbellen jij op je verlanglijstje gaat zetten. 

    Moeder-dochter armbanden set cadeau stainless steel goud en zilver

    Heb je inspiratie kunnen opdoen? Ga dan nu op zoek naar de meest bijzondere cadeautjes voor de feestdagen. Veel shopplezier!

    Auteur: Tanja Rakhou is eigenaar van KAYA Sieraden. Dé sieraden webshop voor gepersonaliseerde sieraden voor een scherpe prijs en degelijke kwaliteit.

    Deze blog is aangepast in november 2023.

    Comments
    Be the first to comment...
    Leave a comment
    Customer service
    Categories
    ♥ Mother's Day ♥ Bracelets Chains Charms Rings Earrings Gift for > Moments Collections Tips and advice All Jewelry SALE Customer service BlogAbout us
    Cart
  • You have no items in your shopping cart...