Blog

Letter ketting met Initialen, extra persoonlijk

  • Posted on
  • 0

KAYA SIERADEN BRENGT NIEUWE VARIANT OP SIERAAD MET INITIAAL

Een ketting of armband voorzien van een hanger met initiaal kennen we al langer en is niet heel origineel. Reden voor KAYA Sieraden om deze ouderwetse variant te voorzien van een moderne look. Het resultaat zijn de nieuwe inline kettingen en armbanden. Hierbij is de letter in lijn met het sieraad, waardoor het een elegante en verfijnde uitstraling krijgt.

tips bij het kopen van nieuwe sieraden online

tips bij het kopen van nieuwe sieraden online

Tegenwoordig doen we vrijwel alles online. We bestellen boodschappen, boeken vakanties en plannen leuke uitstapjes via het internet. Ook het kopen van nieuwe sieraden doen we steeds vaker online. Het is immers een stuk gemakkelijker om vanuit je luie stoel de mooiste sieraden in je winkelwagen te plaatsen en het scheelt je ook nog eens een heleboel tijd.

Bedelarmband voor Mama

Bedelarmband voor Mama

Mama sieraden met een persoonlijk tintje
Vrijwel elke mama kan je een groot plezier doen met een cadeau dat de liefde voor haar kinderen symboliseert. Is je moeder, vrouw, grootmoeder, beste vriendin, nicht of zus binnenkort jarig en wil je haar een bijzonder cadeau doen? Dan zijn mama sieraden altijd een goed idee. Of ze nu net mama is geworden, al 5 kinderen heeft of al bijna overgrootmoeder is. Maar voor welke mama sieraden kun je nu het beste kiezen?

Babyshower? Zo vind je het perfecte cadeau!

Babyshower? Zo vind je het perfecte cadeau!

Voor de meeste (aanstaande) mama’s is de babyshower het feestje waar ze al maanden naar uit kijken.  Ben jij dit keer degene geweest die dit feestje heeft georganiseerd of ben je pas uitgenodigd? Dan willen jullie er uiteraard alles aan doen om dit feestje tot een waar succes te maken. Hét perfecte babyshowercadeau mag dan ook zeker niet ontbreken. Toch is dit vaak lastiger dan je in eerste instantie had gedacht.