Kinderarmbandjes, stuk voor stuk met liefde gemaakt

kinderarmbandjes

Kinderarmbandjes voor bijzondere momenten

KAYA maakt luxe kinderarmbandjes als aandenken aan bijzondere momenten zoals doop, communie, verjaardag of bruiloft. Geen plastic of houten sieraden, maar luxe kinderarmbandjes gemaakt van de mooiste materialen zoals zoetwaterpareltjes en glinsterende kristallen. Wat denk je van een mooie bedelarmband voor je kind? Alle armbandjes worden geleverd in een luxe zijden sieradenbuideltje met zilverpoetsdoekje, gelijk klaar om cadeau te geven. Zo heb je een echt kwaliteitssieraad, en daarna een tastbare herinnering voor later.  

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2

Kinderarmbandjes van de allermooiste materialen!

Het was even zoeken, maar de perfecte zoetwaterparel voor het kinderarmbandje is gevonden; in de vorm van een rijstkorrel! Deze ovale parel heeft de perfecte pasvorm voor het mollige kinderpolsje. Alle kinderarmbandjes van KAYA worden stuk voor stuk met de hand gemaakt zodat ze extra sterk zijn. En om nog lang plezier van het kinderjuweel heeft elk armbandje een 2,5 m verlengkettinkje. Zo past het bijna altijd en kan ze haar armbandje nog ruim 2 tot 3 jaar dragen.
 

Bedelarmband kind,  Mooi én extra sterk

De bedelarmband voor kindjes is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Kaya heeft een ruim assortiment kinder bedeltjes, voor ieder iets wils! Daarnaast zijn de vrolijke kinderarmbandjes van KAYA extra mooi én sterk. Gemaakt van helderwitte zoetwaterparels, afgewisseld met zilverkleurige elementen en edelsteentjes. We gebuiken voor onze armbandjes  professionele staaldraad met een trekkracht van wel 30 kilo, dat kan wel tegen een stootje! Zoek je iets voor de allerkleinsten? Bekijk dan de baby sieraden collectie.

Alle kinderarmbandjes worden luxe verpakt

Omdat de kinderarmbandjes van KAYA vaak cadeau worden gegeven, verpakken we alle armbandjes in een luxe zijden sieradenbuideltjes. Daarbij ontvang je een zilverpoetsdoekje bij elke bestelling zodat je armbandje weer mooi kan laten glimmen. Het zijden buideltje is niet alleen een cadeauverpakking, maar ook een mooi zakje voor je kleine meid om haar kinderarmbandje netjes te bewaren tijdens het slapen.
 

Moeder & dochter armbandjes voor jullie speciale band

Speciaal voor moeder en dochter ontwierp KAYA een bijpassende mama armband bij het kinderarmbandje. Symbolisch om te dragen voor jullie bijzondere band, hoe lief is dat? Alle kinderarmbandjes worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Dus wil je net iets anders? Bijvoorbeeld een extra bedeltje, een andere combinatie? Dat is mogelijk! Gebruik de chatbutton (rechts onderin) voor al je vragen over onze kinderarmbandjes.