Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

kerstcadeau vriendinGeef jij haar mooiste kerstcadeau? 

Het mooiste cadeautje onder de boom komt van Kaya! Want wat is er nu mooier dan een zilveren hanger met een persoonlijke touch? Of een gegraveerde klassieke jasseron armband me jouw persoonlijke tekst? Dit zilveren sieraad zal met trots worden gedragen tijdens het kerstdiner. Alle sieraden op deze pagina zijn .925 zilver, voor altijd mooi. En uiteraard feestelijk verpakt, speciaal voor onder de kerstboom.

De mooiste kerstsieraden voor je vriendin bestellen bij KAYA Sieraden

Een stijlvolle kerstoutfit is pas echt af met een mooi sieraad. In het assortiment van KAYA Sieraden vind je allerlei unieke sieraden voor vrouwen. Bij vrouwen zijn sieraden altijd geliefde cadeaus, vooral tijdens de kerstdagen! Geef het sieraad een extra persoonlijke touch door deze te laten graveren. Een naam, datum of andere lieve tekst zet je op een armbandje of ketting met graveerbedel. Een blijvend cadeau dat nog jarenlang mee kan! 

Origineel cadeau voor je vriendin online bestellen

Wil je je geliefde verrassen met een uniek sieraad tijdens de kerstdagen? Dan ben je bij KAYA Sieraden aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit oorbellen, armbanden en kettingen. Al deze sieraden zijn van de hoogste kwaliteit en gemaakt van het beste materiaal. Met een lieve boodschap zal het zilveren sieraad met trots gedragen worden tijdens de kerstdagen. Alle sieraden worden luxe verpakt in een sieradenbuideltje of een luxe verpakking. Ook worden de sieraden geleverd met een zilverpoetsdoekje. Zo kunnen de sieraden zo goed mogelijk onderhouden worden. Een feestje om te krijgen!