★ Voor 18:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden ★ 

Baby armbandjes en Kindersieraden voor bijzondere momenten 

Welkom bij KAYA sieraden! We maken kindersieraden om speciale momenten van je kind tastbaar te herinneren. Voor lieve meiden, stoere jongens én voor de allerkleinsten exta sterke baby armbandjes! Vier de geboorte van je (klein)dochter met zo'n schattig baby juweeltje. Of geef een tastbaar aandenken voor haar doopcommunie, verjaardag, of de eerste keer dat ze een bruidsmeisje mag zijn. Allemaal prachtige momenten voor een bijzonder sieraad. Een kinderarmbandje om haar mollige polsje of glinsterende zilveren kinderoorbellen voegen iets speciaals toe aan háár feestelijk moment, daarna wordt het een bewaarsieraad voor later. Extra leuk: bij veel sieraden is ook een mama versie verkrijgbaar zodat moeder en dochter samen kunnen stralen. Alle sieraden worden stuk voor stuk extra sterk (!) gemaakt van de mooiste zoetwaterparels, Swarovski kristallen en edelstenen. En omdat KAYA alle kinderjuweeltjes als cadeautje verpakt, zijn ze gelijk klaar om te geven! 

Sieraden voor mama, draag je allerliefsten dichtbij

Mom & Me is een lieve moeder en dochter armband setje voor jullie sámen. Twee identieke sieraden die symbool staan voor jullie bijzondere band. KAYA's baby sieraden mét bijpassende mama armbandjes zijn het perfecte kraamcadeau voor elke kersverse mama! Of om je mama te laten weten hoeveel ze voor je betekent. Zie je je kleine meid al trots door de kamer lopen met haar glinsterende 'hetzelfde als mama' armbandje? Alle kinderarmbandjes en mama sieraden zijn gemaakt van luxe materialen zoals échte zoetwaterpareltjes, twinkelende kristallen en edelstenen. KAYA verkoopt ook zilveren mama armbanden en mama kettingen met kindernamen, teksten of speciale data, wat een lief mamakado is dat! Alles wordt gratis gegraveerd door een graveur met ruim 10 jaar ervaring. De sieraden zijn een tastbare herinnering aan belangrijke gebeurtenissen zoals de geboorte van een baby, of gewoon omdat je wil zeggen dat ze de liefste mama van de wereld is! Stuk voor stuk cadeaus die ze met trots zal dragen én voor altijd zal koesteren.

Donatie per Sieraad aan Gambia

Om kinderen in Gambia een betere toekomst te geven doneert KAYA per sieraad een bedrag aan stichting Eduki zodat kinderen in Gambia naar school kunnen. Voor het schooljaar 2016 doneerde KAYA ruim € 2500. Lees hier meer over ons Giving Back project. 

Populaire producten