Setjes kindersieraden, zo schattig bij elkaar!

setjes kindersieraden

Lieve sieraden setjes voor kindereren

Wat staat dat schattig, een paar oorbellen met een bijpassende ketting. Of juist een parelarmband met een mooie ketting. De setjes kindersieraden van KAYA vindt je hieronder. Per setje samen in een cadeaudoosje verpakt, hoe lief is dat?  

Gemaakt van door-en-door sterling zilver, voor altijd mooi!

 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2

Kindersieraden setjes kopen bij Kaya Sieraden

Sieraden, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Hoe leuk is het als je kleine meid een mooie ketting om heeft of een prachtig ringetje. Ook oorbelletjes staan altijd erg leuk en zien er ook schattig uit. Wat nog leuker is, zijn matchende sieraden. Dus dat het kettinkje past bij de oorbellen die ze in heeft of een leuk armbandje erbij. Bij Kaya Sieraden vind je diverse kindersieraden setjes. Deze zijn perfect op elkaar afgestemd en zo passen de sieraden in het setje goed bij elkaar. Zo hebben we prachtige zilveren kettingen en oorbellen die hetzelfde thema hebben. Ook kun je kiezen voor oorbellen en een ring of een ketting en armbandje samen. De kindersieraden setjes zijn eenvoudig online te bestellen en dat tegen scherpe prijzen.  

 

De leukste sieraden setjes voor kinderen van topkwaliteit

Wat is er nou leuker dan een mooi sieraden setjes voor je dochter? Deze unieke en prachtige kindersieraden passen perfect bij elkaar en worden dan ook ik verschillende setjes verkocht. Bij Kaya Sieraden kun je kiezen voor veel verschillende setjes. Zo hebben we sieraden setjes voor kinderen gemaakt van de mooiste zoetwaterparels. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een setje van een armbandje en ketting van prachtige pareltjes. Daarnaast hebben we ook mooie zilveren kettinkjes en oorbellen die zijn verdeeld in diverse setjes. Je kunt kiezen uit dolfijntjes, eenhoorns, bloemetjes, uiltjes, vlindertjes en meer sierlijke kindersieraden setjes.

Naast de kleurrijke kindersieraden setjes hebben we ook nog wat chiquere setjes. Zo beschikken wij over diverse sieraden setjes met infinity sieraden. Je kunt kiezen voor een kettinkje en armbandje samen, een setje met een kettinkje en oorbellen of een setje met zowel een kettinkje als oorbellen en een armbandje. Deze infinity setjes zijn voorzien van schitterende zirkonia steentjes die stevig in het zilver zijn gezet waardoor ze goed blijven zitten. De kindersieraden setjes worden verpakt in sierlijke doosjes waardoor ze gelijk als cadeau gegeven kunnen worden.  

 

Luxe verpakte kindersieraden setjes online bestellen

In het ruime assortiment van Kaya Sieraden vind je de mooiste sieraden setjes voor kinderen. Deze kun je eenvoudig online bestellen en jouw bestelling wordt snel geleverd. De sieraden setjes worden geleverd met een zilverpoetsdoekje om zo de sieraden mooi glimmend te houden. De kindersieraden setjes zijn het perfecte cadeau voor je dochter, nichtje, kleindochter en ga zo maar door. Bestel nu snel online en bij een bestelling vanaf €30,- is de verzending gratis. Kijk ook verder op onze webshop naar andere prachtige kindersieraden. Daarnaast beschikken wij ook over een ruim aanbod aan sieraden voor mama’s. Zo kun je de kindersieraden die je dochter draagt matchen met jouw sieraden. Ook vind je hier de mooiste sieraden als cadeau, voor zusjes, vriendinnen, moeders, oma’s en papa’s. Voor vragen over onze sieraden of over jouw bestelling kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder om zo de mooiste sieraden uit te kunnen zoeken!