Ons team | KayaSieraden

Iedere vrouw heeft een uniek en prachtig verhaal te vertellen, zo ook onze eigen Tanja. Dit is haar verhaal; hoe ze van een kleine eenmanszaak uitgroeide tot een warm en liefdevol bedrijf met een hecht team van medewerkers. Binnen KAYA Sieraden is geen dag hetzelfde. We hebben een jong en getalenteerd team bestaande uit 20 mannen en vrouwen. We creëren een sfeer waarbij iedereen betrokken en vooral ook erg all-round is. We blijven elkaar uitdagen en zorgen er zo voor dat we dagelijks blijven verbeteren en ontwikkelen. Ons team leert van elkaar, en dat is de kracht van KAYA Sieraden! Natuurlijk beginnen er langzamerhand verschillende afdelingen binnen het bedrijf te ontstaan. Waar Tanja voorheen nog alles zelf deed, worden de taken nu verdeeld over het klantenservice-, marketing- en productieteam. 

Productieteam

Het grootste team binnen KAYA Sieraden is het productieteam. Met productie bedoelen we het maken & graveren van de sieraden. Je begrijpt het al; zonder productieteam, geen KAYA Sieraden pakketjes de deur uit. Eigenlijk alle medewerkers van KAYA Sieraden vallen onder het productieteam, ook de marketing- & klantenservice medewerkers. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen weet wat er speelt en wat er wel of juist niet mogelijk is. Om alle pakketjes op tijd te kunnen verzenden, werken we al een hele tijd met een zondagteam. Zo zorgen we er met elkaar voor dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij je op de mat valt. Het productieteam staat maar liefst zes dagen per week voor je klaar!

Klantenserviceteam

Net zo belangrijk als het productieteam is ons groeiende klantenserviceteam. Zij staan dagelijks van 10:00 tot 17:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Kom je er niet helemaal uit of heb je onverhoopt een klacht? De meiden van het klantenserviceteam doen er alles aan om jou te helpen. We vinden het fijn wanneer je ons je vragen mailt of appt. Heb je een wat dringender vraag, dan kun je uiteraard ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website; instant antwoord! Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken wanneer je graag direct contact met ons hebt. Het klantenserviceteam is vijf dagen per week bereikbaar!

Marketingteam

Het marketingteam is een klein team binnen KAYA Sieraden. Onder andere Tanja houdt zich bezig met de on- en offline promoties en de look & feel van de website. Onlangs hebben we met een klein team het design en de gebruiksvriendelijkheid van de website onder handen genomen. De website waarop je nu surft is hiervan het eindresultaat!