Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

cubes collectie

De CUBES collectie van KAYA

Nieuw binnen bij KAYA is de CUBES-collectie. Deze collectie bestaat uit fijne kettinkjes die je helemaal zelf kunt samenstellen. Draag de initialen van je dierbaren op je hart of spel je eigen naam met deze minimalistische kubusjes. Je kunt zoveel CUBES aan de ketting toevoegen als je zelf wilt, dus alles is mogelijk! De CUBES kettingen zijn verkrijgbaar vanaf €29,95. Kies voor sterling zilver of 18 karaat goud verguld en de gewenste ketting, zo wordt dit snel jouw nieuwe favoriete ketting.  

Het perfecte cadeau

Op zoek naar een leuk cadeau voor je moeder, zusje of beste vriendin? Deze subtiele cubes zullen zeker in de smaak vallen! Jullie initialen verbonden door een hartje, haar eigen naam of spel een bijzonder woord symbool voor jullie vriendschap of band. Of wat dacht je van de initialen van haar kinderen samen met een infinity teken? Want de liefde tussen een moeder en haar kinderen is voor altijd! Met de CUBES collectie van KAYA kan je alle kanten op! Deze persoonlijke ketting is super leuk om te krijgen en net zo leuk om cadeau te doen.

De zomertrend van 2022

Gepersonaliseerde sieraden zijn hip! Sieraden met namen, initialen & bijzondere spreuken; je ziet ze overal. Met de CUBES collectie van KAYA ben jij helemaal on trend. Combineer de ketting met een stoere barketting of een vrolijke geboortesteenketting van KAYA, zo heb je een super persoonlijke necklace party!