Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Sieraden graveren?

Laat je sieraden graveren! Kies een sieraad, een gravure die bij je past en mix & match jouw unieke gepersonaliseerde sieraden (set) bij elkaar. In onze collectie hebben we een aantal mooie basics waar je uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld een armbandje uit onze collectie dames armbanden of een damesketting uit de kettingen collectie. Combineer deze met een graveerbedel zodat je jouw persoonlijke boodschap hierop kunt laten vereeuwingen. 

Graveren jullie sieraden met de hand? 

De meeste sieraden graveren we zelf met onze machines. Maar we hebben ook een aantal sieraden in de collectie waar we nog authentiek, met de hand een gravure plaatsen op jouw sieraad. Het is net een kwestie van smaak wat je mooi vindt. Met de machine krijg je een strak resultaat, met de hand wordt het net iets minder strak maar met onze jarenlange ervaring mag je alsnog een mooi, professioneel gegraveerd sieraad verwachten. 

Welke lettertypes graveren jullie in de sieraden?

Bij ieder sieraad waar je kunt kiezen voor een lettertype, zie je van tevoren al hoe het lettertype eruit komt te zien. De lettertypes die we hebben zijn de volgende: 

  • Klassiek
  • Lief
  • Typewriter
  • Stoer
  • Cool
  • Elegant
  • Strak

Is er een maximum aantal tekens wat jullie graveren in sieraden?

Ja dat is er zeker. Alleen verschilt dat per sieraad. Bij ieder product staat aangegeven wat het maximum aantal tekens is wat je er kwijt kunt. Wil je meer tekens kwijt, dan is de achterkant wellicht een optie? Dat kan niet bij ieder sieraad, maar bij heel veel sieraden wel. Kijk bij de productspecificaties wat de mogelijkheden zijn. Wil je iets wat er niet tussenstaat? Wij denken graag met je mee wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op met onze klantenservice en dan helpen we je graag op weg.