Customer service
Categories
Sale ★ Bracelets Chains beads (silver) rings earrings accessories Gift for > Collections All Jewelry Tips and advice Customer service BlogAbout us
Cart
 • You have no items in your shopping cart...
  • Snel bezorgd - Gratis vanaf €20
  • Klantcijfer 9.3
  Livechat

  Suprise bag (girl or adult) - silver charm

  Art#: VPakken / BS / Los
  €19,00
   • Snel bezorgd - Gratis vanaf €20
   • Klantcijfer 9.3
   Product description
   Reviews
   Levering

   ♥ You can give the leefijd of the girl, or the size mama, so we make sure to find something that fits.
   ♥ Because you at least get double the value, the suprise bag can not be exchanged.
   ♥ You can choose to only receive .925 silver jewelry.

   S.V. Posted on 01/18/2022

   Wat een leuk cadeautje, mooi verpakt in een schattig cadeautasje.

   Gekocht voor mijn dochtertje haar 8e verjaardag, ik had aangegeven de juwelen niet te "kinds" te maken en hier is echt wel rekening mee gehouden.

   1 armbandje, 1 ketting en 2 paar oorbellen.

   Top!

   Karin Posted on 02/08/2018

   Ontzettend leuk idee zo'n surprise bag. Omdat mijn dochter en ik in dezelfde maand jarig zijn was dit een enorm leuk cadeau voor ons saampjes. Nog een extra bag besteld als cadeau voor een vriendin maar dat was ook al zo leuk dat ik nu sterk overweeg om mijzelf nog eens te laten verwennen. Absoluut het overwegen waard als je niet kunt kiezen :-)

   Karin Posted on 02/08/2018

   Ontzettend leuk idee zo'n surprise bag. Omdat mijn dochter en ik dezelfde maand jarig zijn was dit een enorm leuk cadeau voor ons saampjes. Nog een extra bag besteld als cadeau voor een vriendin maar dat was ook al zo leuk dat ik nu sterk overweeg om mijzelf nog eens te laten verwennen. Absoluut het overwegen waard als je niet kunt kiezen :-)

   Sarah Posted on 10/15/2016

   Surprise bag besteld omdat ik niet kon kiezen. Kon zelf wel voorkeur aangeven voor soort sieraad en dat vond ik super. Hele lieve moeder dochter armbanden gekregen en een schattig armbandje voor mijn zoon. Heel blij mee!

   bieke Posted on 05/14/2016

   Al enkele keren komen kijken op de site van Kaya om een mooi juweeltje te kiezen voor mijn 2 dochtertjes. De keuze was zo groot daar alles even mooi is. Daarom 2 surprise bags gekocht. Zo was het voor ieder spannend om te onze juweeltjes te ontvangen. En wat waren ze mooi!Supertevreden met de ontvangen juweeltjes. Voor herhaling vatbaar.

   Karin Posted on 11/29/2015

   Enorm tevreden, hele mooie koraal armband, maansteen ketting met zilver slotje en zilveren oorbellen. Echt hele mooie verassing.